Zatvori
PoslovniPuls
28/01/2022

Warner Music ulazi u svijet NFT-a i digitalnog metaverzuma

Glazbena izdavačka kuća Warner Music najavila je partnerstvo s virtualnom metaverse igrom The Sandbox. U okviru suradnje glazbenici koje predstavlja Warner Music pojavit će se u virtualnom svijetu The Sandbox-a, kroz koncerte i druga live zabavna iskustva, objavljeno je.

Warner Music time se priključio sve bogatijoj listi kompanija i brendova koji su se priključili The Sandbox-u, poput Atarija, Adidasa, South China Morning Post-a, a tu su i Snoop Dogg te The Walking Dead.

“Naše partnerstvo s tvrtkom The Sandbox dodaje nove mogućnosti u metaverzum”, rekla je Oana Ruxandra, glavna digitalna direktorica i izvršna potpredsjednica poslovnog razvoja u Warner Music Groupu. “Kao prvi pokretač, Warner Music je osigurao ekvivalent imovine uz plažu u The Sanbox metaverzumu. Impresivna iskustva društvene glazbe koja prkose ograničenjima stvarnog svijeta omogućuju našim umjetnicima i njihovim obožavateljima da se angažiraju kao nikada prije.”

Kako bi proslavili partnerstvo s Warner Music-om, iz The Sandbox-a su za ožujak ove godine najavili veliku aukciju virtualnih komada zemljišta koja graniče s Warner Music-ovom parcelom. Pa tko voli...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram