Zatvori
Jasmin Hadžić
27/01/2022

Prva Lamborghinijeva NFT kolekcija ima moćnu svemirsku tematiku

Talijanski proizvođač luksuznih sportskih jurilica, Lamborghini, najavio je ulazak u svijet NFT-ova.

Njegova prva NFT kolekcija sastoji se od fizičke i digitalne komponente. Fizička uključuje pet dijelova karbonskih ključeva koje je Lamborghini u okviru istraživačkog projekta, poslao na Međunarodnu svemirsku postaju (ISS) 2020. godine. Dok se digitalni dio Lamborghinijeve NFT kolekcije sastoji se od pet digitalnih slika švicarskog umjetnika Fabiana Oefnera. Kada se fotografije pogledaju uzastopno - riječ je o digitalnoj sekvenci koja pokazuje polu-rastavljeni Lamborghini u svemiru.

Sekvenca nosi naziv "Space Time Memory", a sačinjena je od čak 1.500 individualnih fotografija dijelova Lamborghinija, koja uz pomoć digitalne manipulacije nalikuje "svemirskoj letjelici koja juriša u svemir".

Aukcija NFT-ova dogodit će se u partnerstvu s aukcijskom kućom Sotheby's, a u njoj mogu sudjelovati svi putem prijave na Lamborghinijevoj dediciranoj NFT web stranici.

TEME: /  
AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram