Zatvori
PoslovniPuls
27/01/2022

Hrvatski agritech startup AGRIVI otvorio ured u SAD-u

Hrvatski agritech startup danas je objavio vijest o otvaranju ureda u Sjedinjenim Državama koji će voditi Bob Westbrook kao AGRIVI-jev voditelj prodaje.

Nakon snažnog uspjeha u digitalizaciji poljoprivrede u cijelom svijetu i podrške nekim od glavnih poljoprivredno-prehrambenih tvrtki kao što su Driscoll's, Nestlé, BASF, Tequila Sauza i mnogi drugi, otvaranje američkog ureda ojačat će AGRIVI-jevo globalno vodstvo u segmentu softvera za upravljanje poduzećima, objavljeno je.

“Jako sam uzbuđen i sretan što sam pozvan da se pridružim AGRIVI-jevom timu u njegovoj sljedećoj fazi rasta. Jasna kvaliteta platforme s aplikacijama u rasponu od agronomije preko financija do sljedivosti i vrhunski talentirani razvojni, komercijalni i timovi za podršku omogućit će AGRIVI-ju da se brzo proširi u američkom tržištu i nastavi svoj brzi rast u više od 100 zemalja”, izjavio je Westbrook.

“Sretni smo i ponosni što možemo poželjeti dobrodošlicu Bobu u naš liderski tim. (Bob) ima dragocjeno iskustvo u isporuci inovativnih rješenja poduzetničkim poljoprivredno-prehrambenim poduzećima i proširenju prodajnih organizacija. Budući smo u snažnoj putanji rasta, Bob će nam pomoći da postanemo preferirani partner u digitalnoj poljoprivredi za velike američke poljoprivredno-prehrambene tvrtke kroz isporuku vrhunskih proizvoda, usluga i podrške”, komentirao je Matija Žulj, osnivač i direktor tvrtke AGRIVI.

Foto: AGRIVI

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram