Zatvori
Jasmin Hadžić
25/01/2022

Y Combinator alumniji okupljaju se i žele ulagati u web3 i kripto startupe

Alumniji poznatog američkog startup inkubatora Y Combinator okupili su se oko neformalne inicijative Orange DAO -koja za cilj ima podršku i ulaganje u web3 i blockchain startupe. Inicijativu je potaknuo tehnološki poduzetnik Ben Huh, a u Discord grupi trenutno je okupljeno oko 1.000 osnivača kompanija koje su prošle kroz program Y Combinator-a.

"Orange DAO će pomoći startupima s prijavom i prijemom u Y Combinator i osigurati kapital za razvoj, kao i ponuditi svoje mentorstvo te pomoć sa zapošljavanjem talentiranih programera i akvizicijom novih klijenata", stoji u manifestu ove inicijative.

Svi članovi ove udruge su verificirani polaznici Y Combinator startup programa i sada svoju kripto imovinu žele ulagati u inovativne mlade kompanije koje traže nove poslovne prilike u svijetu decentraliziranog weba, blockchaina i kriptovaluta.

AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram