Zatvori
Foto: Cess Idul / unsplash
PoslovniPuls
03/12/2021

Google "do daljnjeg" odgodio povratak zaposlenika u urede

Dugoočekivani povratak u urede za Googleove zaposlenike upravo je odgođen na neodređeno vrijeme, objavili su iz matične Alphabet kompanije.

Podsjetimo, Googleovi zaposlenici trebali su od 10. siječnja iduće godine ponovno raditi iz uredskih prostora, nakon što je kraj rada na daljinu bio prvotno najavljen, pa odgođen još u  listopadu ove godine.

No, zabrinutost oko brzog širenja omikron varijante covid-19 koronavirusa, natjerao je čelnike američke tehnološke kompanije da odustanu od planova za početak "normalnog" rada iz ureda.

Ipak, Google poziva svoje zaposlenike da svakodnevni posao obavljaju iz ureda "gdje to okolnosti dozvoljavaju, povežite se sa svojim kolegama uživo i polako se naviknite na dolazak u ured".

Google je već otvorio 90 posto svojih ureda u SAD-u, a oko 40 posto američkih zaposlenika bilo je u svom matičnom uredu, objavljeno je.

I za Googleove prekooceanske ipostave, točnije 85 ureda u više od 60 zemalja, također vrijedi nova odluka o odgodi povratka u uredske prostore.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram