Zatvori
PoslovniPuls
25/11/2021

Samo 0,5 posto Googleovih zaposlenika protivi se kompanijinoj politici obveznog cijepljenja

Oko 600 Googleovih američkih zaposlenika, manje od 0,5 posto ukupne radne snage internetskog diva, potpisalo je manifest koji se protivi kompanijinoj politici obveznog cijepljenja za sve zaposlenike do 3. prosinca, bez obzira da li posao obavljaju iz ureda ili od kuće.

Podsjetimo, administracija američkog predsjednika Joe-a Bidena, donijela je uredbu kojom sve američke kompanije koje imaju više od 100 zaposlenika, imaju obvezu cijepljenja.

"Cjepiva su ključna kako bismo svima omogućili siguran povratak u urede i minimizirali širenje COVID-19 virusa u našim zajednicama", rekao je Googleov potpredsjednik sigurnosti Chris Rackow još tijekom listopada.

CNBC javlja kako se u tekstu manifesta od vodećih ljudi kompanije traži povlačenje odluke o obvezi cijepljenja i predlaže stvaranje novog službenog naputka o cijepljenju koji će biti "uključiv za sve Googleove zaposlenike".

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram