Zatvori
PoslovniPuls
12/11/2021

Infobip sve sadašnje i buduće zaposlenike kompanije pretvorio u dioničare!

Vodnjanski Infobip, jučer je objavio kako uvodi ESOP (employee stock option plan) program tzv. "radničkog dioničarstva" za sve zaposlenike kompanije, sadašnje i buduće.

Ovaj potez dolazi nakon razdoblja ekspanzije nakon akvizicije američkog davatelja glasovnih usluga Peerless Network, američke tvrtke za razmjenu poruka OpenMarket, franšize Shift Conference i pružatelja usluge SMS vatrozida Anam, što je sve označilo važne prekretnice u putanji rasta tvrtke.

Zaposlenici kompanije koji trenutno nisu dio ESOP plana bit će automatski upisani. To uključuje ljude na svim razinama u svim uredima diljem svijeta. Opcije dionica bit će dostupne za oko 2500 dodatnih članova tima, dok će se svi budući novi zaposlenici automatski kvalificirati, poručuju iz Infobip-a.

Izvršni direktor Infobipa Silvio Kutić rekao je: "ESOP je veoma važna inicijativa koja nagrađuje zaposlenike za njihov doprinos evoluciji tvrtke kroz kompenzaciju koja seže dalje od njihovih plaća."

“Čast nam je i privilegija što se nalazimo u poziciji gdje možemo svo Infobip-ovo osoblje učiniti dijelom naše priče rasta i pretvoriti ih u dioničare kompanije. ESOP program smo pokrenuli prije nekoliko godina za pojedince koji su bili ključni partneri kompanije, ali danas smo to učinili univerzalnom pogodnošću za sve naše zaposlenike.

ESOP plan je dodatak trenutnim paketima naknada zaposlenicima.

"Kao organizacija sada se nalazimo u sljedećoj fazi naše eksponencijalne putanje rasta. Moramo se pobrinuti da svi budemo u potpunosti angažirani u ambiciozni plan rasta koji imamo za sljedećih nekoliko godina. Tako ćemo s vremenom stvoriti vrijednost ne samo za organizaciju, već i za sebe kao pojedince", zaključio je Kutić.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram