Zatvori
PoslovniPuls
09/10/2021

[VODIČ] Evo kako u Gmail-u zakazati slanje emaila u točno određeno vrijeme

Iako je mogućnost odgođenog slanja dostupna već neko vrijeme, brojni korisnici popularnog Googleovog email servisa Gmail - još uvijek ne znaju kako mogu unaprijed zakazati slanje emaila u točno određeno vrijeme.

A kako to napraviti doznajte u vodiču u nastavku...

Ulogirajte se u svoj Gmail račun.
Kliknite na Novo kako biste započeli pisanje novog emaila.

Nakon što ste napisali email i u polje za primatelja upisali najmanje jednu email adresu - kliknite na strelicu desno od gumba Pošalji - i odaberite Zakazivanje slanja.

Odaberite neke od predefiniranih mogućnosti ili izaberite točno vrijeme zakazivanja po želji klikom na Odaberite datum i vrijeme.

Nakon što ste izabrali vrijeme zakazivanja - kliknite na Zakaži slanje i vaš email će biti zakazan za slanje u vrijeme koje ste odredili u prethodnim koracima.

BONUS: Ukoliko se predomislite i poželite izbrisati ili promijeniti vrijeme slanja već zakazanog emaila - sve zakazane emailove pronaći ćete u opciji Zakazano u izborniku s lijeve strane.

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram