Zatvori
PoslovniPuls
29/09/2021

Zagrebački Dinamo danas prodaje fan tokene na platformi Socios

- Francuski Sorare dobio 680 milijuna dolara za razvoj NFT fantasy nogometne igre
- Sve zbog Messija: Eksplozija vrijednosti PSG-ovih kripto tokena
- Google ušao u partnerstvo s poznatim NFT “igračem”

Zagrebački GNK Dinamo pridružio se nekolicini drugih europskih nogometnih klubova koji su izdali vlastite fan tokene na nekoj blockchain platformi.

U ponudi će za vrijeme FTO perioda (13:00 - 15:00) od 29.9. biti ograničena količina od 300 000 fan tokena, a cijena jednog $DZG fan tokena iznosi 2 Eura.

Vlasnici $DZG fan tokena imat će brojne mogućnosti za sudjelovanje u raznim akcijama, uključujući i mogućnost da svake sezone sudjeluju u nekim važnim, interaktivnim i zabavnim anketama. Navijači će također moći pristupiti ekskluzivnim klupskim sadržajima, isprobati svoje vještine i natjecati se s navijačima iz cijelog svijeta u igrama, natjecanjima i kvizovima. Kroz sudjelovanje u raznim aktivnostima vlasnici fan tokena imat će priliku osvojiti razne VIP nagrade.

Više od 60 velikih sportskih organizacija sklopilo je partnerstvo s platformom Socios.com, uključujući neke od najvećih europskih klubova te nogometne reprezentacije Argentine i Portugala. Dinamo je prvi klub u regiji koji se okrenuo ovoj digitalnoj inovaciji i suradnji.

Navijači Dinama koji kupe $DZG fan token moći će u Socios.com aplikaciji glasovati u prvoj anketi za imenovanje glavnog terena Dinamove nogometne škole, juniorskog terena na stadionu Maksimir, prema jednoj od legendi kluba, poručuju iz zagrebačkog kluba.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram