Zatvori
PoslovniPuls
18/09/2021

Google ušao u partnerstvo s poznatim NFT "igračem"

Internetski div Google, točnije njegova sjevernoamerički Cloud divizija, potvrdila je partnerstvo s kanadskom tvrtkom Dapper Labs, koja stoji iza popularne NFT (non-fungible token) igre NBA Topshot.

Google će sa svojom cloud infrastrukturom pomoći Dapper Labs-u skalirati proizvode i usluge na njihohvom in-house blockhainu - Flow. I svi developeri koji koriste Flow moći će jednostavno pristupiti Googleovom paketu cloud proizvoda i usluga, objavljeno je.

Blockchain igra Axie Infinity zaradila više od milijardu dolara

"Zapravo se radi o tome da ćemo im pomoći s brzim i održivim rastom. Blockhain tehnologija sve više ulazi u mainstream, pa stoga tvrtke poput Dapper-a traže skalabilnu i sigurnu infrastrukturu koja će podržati rast njihovog biznisa i njihove mreže", komentirali su partnerstvo iz Googlea.

Dapper Labs-ov NBA Topshot jedna je od najpopularnijih NFT kartaških igara s ukupnim volumenom transakcija od oko 700 milijuna dolara.

Ova tvrtka sa sjedištem u kanadskom Vancouver-u, ima procijenjenu vrijednost od 7,5 milijardi dolara.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram