Zatvori
PoslovniPuls
17/08/2021

Sve zbog Messija: Eksplozija vrijednosti PSG-ovih kripto tokena

Posljednjih  nekoliko tjedana teško je bilo izbjeći vijest o prelasku Leonarda Messija iz Barcelone u francuski Paris Saint-Germain (PSG), no malo je poznato da je proslavljeni argentinski nogometaš za transfer djelomično plaćen i PSG-ovim kripto tokenima.

Koliko je PSG-ovih fan kripto tokena Messi dobio, nije poznato, ali jest da istih postoji točno 20 milijuna i da imaju ukupnu tržišnu vrijednost od čak 110 milijuna dolara.

Iz PSG-a kažu kako njihovi tokeni ljubiteljima ovog francuskog nogometnog kluba omogućuju dosad neviđenu razinu interakcije s klubom i njegovim igračima poput biranja poruke na kapetanskoj traci, dizajna službenog klupskog autobusa i sl.

A oni sretnici koji su u svom vlasništvu imali PSG-ove tokene u trenutku najave Messijevog prelaska u PSG - mogu zadovoljno trljati rukama budući je transfer argetinskog nogometnog "čarobnjaka" lansirao vrijednost PSG-ovih kripto tokena za više od 130%!

A da PSG nije izolirani primjer - pokazuje najave o lansiranju vlastitih kripto fan tokena iz Arsenala, Aston Ville i Inter Milana.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram