Zatvori
PoslovniPuls
28/09/2021

Netflix postaje punokrvni izdavač video igara! Evo prve dvije...

- Ako se ukaže prilika – Netflix bi mogao pokušati kupiti Formulu 1
- Bivši Netflixovi inženjeri optuženi za insajdersku trgovinu dionicama
- 3 načina kako je Netflix kreirao kulturu visokokvalificiranih zaposlenika

Nakon što je još u srpnju najavljen Netflixov ulazak u sektor izdavaštva video igara, imenovanjem jednog od bivših čelnih ljudi Facebookovog VR projekta Oculus i Electronic Artsa, Mikea Verdua, stižu prve video pod Netflixovom izdavačkom kapom i obje se naslanjaju na Netflixov sadržaj.

Prva je VR igra "Eden Unearthed" koja se u još uvijek nedovršenom izdanju može zaigrati putem Oculus App Lab-a. Igra je svojevrsni nastavak Netflixovog anime serijala koji je izašao u svibnju ove godine na popularnoj streaming platformi.

Druga, koja će se tijekom listopada naći u prodaji na Steamovoj trgovini - izometrijska je akcijska igra i nosi naziv "Kate: Collateral Damage". "Kate" je naziv Netflixovog akcijskog filma s Mary Elizabeth Winstead i Woodyjem Harrelsonom u glavnim ulogama. Film nije naišao na najbolji odaziv kod publike, ali to očito neće spriječiti Netflix u dugoročnoj namjeri da svoje brendove iz domene filmova i serija prebaci i u lukrativni svijet video igara.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram