Zatvori
PoslovniPuls
22/09/2021

Slack najavio novu mogućnost koja neodoljivo podsjeća na Instagramov Story

POVEZANE OBJAVE:

Popularna poslovna komunikacijska platforma, Slack, najavila je mogućnost snimanja i dijeljenja kratkih video i audio poruka - što neodoljivo podsjeća na Instagramove Storyje, ali i na slične mogućnosti drugih komunikacijskih i društvenih platformi poput TikTok-a, Reddit-a, Snapchata i drugih.

Izvršni direktor Slacka Stewart Butterfield vidi Clips kao način komunikacije s kolegama kada sastanak u trajanju od 30 minuta zapravo nije potreban. Umjesto toga, može se kratkim videom obavijestiti ljude u timu o najnovijim događanjima.

“Clips su (jednostavan) način da se snimite. Ideja je kako mnogi sastanci zapravo ne bi trebali zahtijevati da budemo zajedno prisutni u stvarnom vremenu ”, rekao je Butterfield na jučerašnjoj konferenciji za novinare u organizaciji Salesforce-a, koji je za popularni poslovni komunikacijski alat platio 27,7 milijardi dolara i sada ga na sve načine pokušava integrirati u svoj ekosustav.

5 načina kako Slack može poboljšati vaš timski rad

Slack trenutno testira i postepeno omogućuje pristup Clips-ima. Puni pristup svim plaćenim korisnicima Slacka bit će omogućen negdje tijekom jeseni.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram