Zatvori
Poslovni Puls
21/05/2020

3 kvalitete koje svi uspješni poduzetnici imaju

Vidio sam kako poduzetnici vrlo različitih stilova postaju izuzetno uspješni. Ali tri kvalitete koje su, čini se, uvijek prisutne su samopouzdanje, sklonost optimizmu i učinkovitost.

Ako krenete naprijed u inicijativu s pretpostavkom da ćete uspjeti s djelićem potrebnih resursa, to zahtijeva ogromnu količinu samopouzdanja i optimizma. Drugim riječima, ove su dvije osobine preduvjet za započinjanje nečeg. Iako se te kvalitete ponekad približavaju razinama nezdrave zablude, svi uspješni poduzetnici koje sam vidio bili su samouvjereni.

Efikasnost se pokazuje na različite načine. Neki ljudi su izravno vrlo učinkoviti - dobri su u stvarima poput izgradnje branda, razvoja proizvoda, kupnje kupaca, prodaje, optimizacije poslovanja itd. Obično privlače druge pojedince koji su dobri u sličnim stvarima. Drugi su poduzetnici učinkovitiji u posrednijem smislu utjecajem na druge da im se pridruže.

Najbolji poduzetnici su obično dobri I u izravnim i neizravnim sredstvima učinkovitosti.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram