Zatvori
Poslovni Puls
06/04/2020

Drugi dio COTRUGLI virtualnog predavanja „Leading Behind the Mask“

COTRUGLI Business School nastavlja s projektom besplatnih virtualnih predavanja „Leading Behind the Mask“! Sljedeće predavanje koje će se održati 16. travnja vodit će dr. Terence Tse i dr. Mark Esposito, gostujući predavači COTRUGLI poslovne škole.

Pritisak trenutne situacije u svijetu iziskuje od naših kolektivnih sustava velike promjene dosad neviđenom brzinom, dok događaji velikih razmjera testiraju otpornost našeg društva. Za vrijeme svakodnevnih izazova sistema pojavljuju se nove poslovne prilike, otporne organizacije i inovativni poslovni modeli koji će postaviti nove temelje poslovanja u post-pandemijskom razdoblju.

Tema predavanja u COTRUGLI virtualnoj učionici sljedećeg tjedna je „Black or White Swans? Maybe just Grey Rhinos. How to make sense of the jungle of uncertainty ahead of us?“. Očekuje vas prilika da naučite više o financijskim predviđanjima koja će vam pomoći da krizu shvatite kao priliku, ali i poziv na obnovu i inovaciju.

Rok za prijavu je 15. travnja, a za više informacija i prijavu kliknite OVDJE.

Najsigurnija investicija

Ovo predavanje namijenjeno je osobama koje razmišljaju o upisu MBA programa, a žele biti sigurni u najbolji odabir. Ulaganje u poslovnu edukaciju je od presudne važnosti, posebice u vrijeme kriznih perioda – to je jedna od najsigurnijih investicija koju možete napraviti. Međutim, od ključne je važnosti odabrati pravu školu koja će vam pružiti edukacijsku uslugu. Pritom trebate imati na umu kvalitetu predavača, praktičnost i primjenjivost programa, atraktivnost poslovnih područja koja predavanja pokrivaju, otvorene mogućnosti networkinga s kolegama iz regije i kvalitetu istoga.

Zašto odabrati COTRUGLI Business School?

Za uspjeh je potrebno posjedovati relevantno znanje, imati konkurentnu diplomu te biti okružen pravim ljudima, a upravo to COTRUGLI Business School omogućuje svojim polaznicima. Škola okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

Iskustva COTRUGLI alumnija:

Naučio sam kako pristupiti izazovima, kako odrediti prioritete kad se pojavi multitasking, kako razmišljati na strukturiran način i učinkovito komunicirati ideje. Ono što sam naučio u nedjelju, u ponedjeljak sam već primijenio u poslu. Nakon završetka programa na COTRUGLI Business School počeo sam se razvijati brže nego ikad.

Nino Štambuk, Head of Business Strategy / RTL Hrvatska

Neovisno o tome želite li promijeniti posao, plaću, industriju ili pokrenuti svoj biznis, COTRUGLI MBA je motivirajuće  iskustvo koje bih preporučila svakome jer je najbolji pokretač za ostvarenje njihovih želja!

Ivana Kovačić, Country Head of HR / Wiener osiguranje Vienna Insurance Group

Naš rast i učenje nisu završili nakon diplomiranja. COTRUGLI mi je pokazao kako nastaviti put učenja, otvorio novu perspektivu i ohrabrio me da ciljam više u karijeri.

Igor Vlahović, President of the Board / PressGlass

Potreban vam je program koji će vam proširiti znanje iz svake discipline poslovanja i menadžmenta, izoštriti analitičke vještine i povećati samopouzdanje. Sve to sam pronašla u COTRUGLI Business School.

Ana Hajnal, Head of Global Medical Affairs Finance (PDMA Finance) / F.Hoffmann-La Roche

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram