Zatvori
Poslovni Puls
04/06/2019

Agencija Kontra ponovo na prestižnoj Clutch listi

Zagrebačka marketinška agencija Kontra našla se na još jednoj prestižnoj Clutch listi, 2019 Leading Creative & Marketing Agencies. Clutch je vodeći svjetski online servis za B2B sektor. U konkurenciji od 560 agencija iz cijelog svijeta, agencija Kontra imenovana je 13. najboljom agencijom u kategoriji Facebook marketing i 26. u kategoriji Instagram marketing.

“Ponosni smo što smo još jednom dobili priznanje od Clutcha koji se pokazao kao vrhunski alat za unaprjeđenje poslovanja naše tvrtke. Ocjene na toj platformi ostavljaju sami klijenti, a Clutch radi provjeru svih ocjena što doprinosi vjerodostojnosti naše visoke ocjene 4.9” – rekao je Ilija Brajković, suvlasnik agencije Kontra.

Nabolje agencije izabrane su u nizu marketinških i kreativnih kategorija na temelju načina razmišljanja u vodstvu tvrtke, kvaliteti pruženih usluga te sposobnosti postizanja rezultata za klijente iz različitih branši poslovanja. U kojim su sve kategorijama rangirane agencije možete detaljnije vidjeti na listi.

“Digital-first mentalitet rastući je trend u marketinškim i kreativnim sektorima.” – izjavila je Clutcheva viša poslovna analitičarka, Sara Phillibotte. “Najbolje agencije moraju na efektivan način usvojiti način rada koji uključuje spajanje uspješne kreativne strategije i najnovijih dostignuća tehnologije. Agencije s naše liste dokazale su svoju sposobnost te se istaknule kao svestrani i prilagodljivi vođe na ovom novom i uzbudljivom tržištu.”

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram