Zatvori
Poslovni Puls
29/05/2019

Imena prvih govornika TEDxUniversityofZagreb konferencije su objavljena!

 Na ovogodišnjoj TEDxUniversityofZagreb konferenciji koja se održava 15.06. u Kino Forumu, u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić mjesta se popunjavaju neočekivanom brzinom! Nakon objave imena prva tri govornika dokazali su da ovogodišnja TEDxUniversityofZagreb konferencija zaista ispunjava sva očekivanja.

Nakon objave ovogodišnje teme TEDxUniversityofZagreb konferencije koja glasi UpToYou svi su nestrpljivo očekivali imena prvih govornika, a mi Vam donosimo nešto više o njima!

Prva najavljena govornica ovogodišnje konferencije mlada Ana Robb globalnu ideju o zaustavljanju dotoka jednokratne plastike dovela je na hrvatski otok Zlarin. U okviru Adriatic Plastic Challengea sa svojim timom odnijela je pobjedu s projektom “Zlarin-bez plastike”.

Ideja se rodila nakon što je Ana posjetila otok Zlarin i ostala zgranuta količinom plastičnog otpada. Osim što svoju ideju uspješno provodi u djelo, ona je uz to jedna od prvih koja je implementirala plastic free school projekt u Parizu.

Predavanje koje će Ana Robb održati u okviru TEDxUniversityofZagreb konferencije pokazati će kako svaka ideja o kojoj maštamo može postati realnost, a sve je UpToYou!

Sljedeća govornica koju je TEDxUniversityofZagreb tim predstavio profesorica je Filozofskog fakulteta na Odsjeku za psihologiju Željka Kamenov. Ona se zadnjih deset godina intezivno bavi istraživanjem partnerskih odnosa i ističe kako se oni ne mogu usporediti niti s jednim područjem psihologije.

Aktivno je sudjelovala u mnogim znanstvenim projektima i istraživanjima. Bila je gostujući znanstvenik na University of Texas at Austin, USA te gostujući predavač na doktorskom studiju psihologije na Filozofskom fakultetu u Sarajevu.

Željka Kamenov na konferenciji TEDxUniversityofZagreb sigurno će Vas iznenaditi i otkriti mnoge detalje na koje nikada niste obraćali pažnju. Sve ostalo je UpToYou!

Sljedeći govornik Luka Grgar došao je na ideju za jednokratni hidrofilni urinarni kateter u kompletu s antiseptičkim sredstvom. Ovaj mladi student medicine je i nagrađivani inovator, a za sve to ga je inspirirala njegova vlastita borba za zdravlje. Iako su liječnici riješili problem s crijevima, bubreg i mjehur su stradali, s 10. mjeseci je ostao bez jednog bubrega. Odbio je prihvatiti mišljenje liječnika da će se morati pomiriti sa svakodnevnim bolovima, te je odlučio nešto poduzeti.

Luka Grgar pokazati će na TedxUniversityofZagreb konferenciji što znači uzeti život u svoje ruke, jer sve je UpToYou!

Broj mjesta za TEDxUniversityofZagreb konferenciju ograničen je na 100, te će samo najmotiviraniji dobiti priliku slušati jedne od najboljih govornika u Hrvatskoj. Prijavi se na linku i odvaži se sudjelovati u najpoznatijoj konferenciji. Prati TEDxUniversityofZagreb tim na društvenim mrežama i saznaj sve novosti prvi! Facebook Instagram

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram