Zatvori
Poslovni Puls
21/05/2019

SEO Edukacija i radionica za Istarsku razvojnu turističku agenciju

Istarska razvojna turistička agencija (IRTA) angažirala je naš tim za SEO optimizaciju i SEO edukacijukako bi unaprijedili destinacijsku stranicu istra.hr. IRTA između ostalih aktivnosti upravlja i službenim turističkim web portalom Turističke zajednice Istarske županije te kontakt i prodajnim centrom u kojem profesionalni agenti na odgovarajućem jeziku, bilo telefonom, e-mailomMessegnerplatformom ili web chatom daju informacije o Istri i smještaju u Istri. IRTA i njezini stručni djelatnici ulažu mnogo truda i vremena u prenošenju doživljaja za posjetitelje Istre kao destinacije kroz inspirativan sadržaj koji potiče na akciju.

U skladu s najnovijim trendovima i potrebama dinamičkog digitalnog okruženja djelatnici IRTA se konstantno usavršavaju i traže rješenja kako bi korisnicima pružili što bolje iskustvo. Ova edukacija i radionica samo je jedan dio usavršavanja djelatnika koje se provodi na redovitoj bazi. Djelatnicima smo pomogli u širenju naprednih znanja i vještina koje su potrebne za daljni nastavak kvalitetnog vođenja destinacijskog portala.

Ponosni smo što smo prenijeli znanje i napredne SEO tehnike  kako bi djelatnici IRTA mogli nastaviti s vrlo važnim poslom ka još boljoj promociji Istre i unaprjeđenju sadržaja destinacijskog portala.

Ugodno nas je iznenadila izjavila polaznika:

“Htjela sam ti zahvaliti na izvrsnoj radionici za SEO koja nas je potaknula na razmišljanje o puno stvari vezanih za čimbenike koji utječu na komunikaciju na webu te kvalitetu sadržaja kojim ćemo privući korisnike”

seo edukacija pula istra

Prva tri rezultata na Googleu ostvaruju prodaju, dok ostali tek “popunjavaju” prvu stranicu tražilice. Nećemo ni spominjati što se krije na drugoj stranici na koju korisnici vrlo rijetko zavire. Zbog ovih je razloga iznimno važno pozicionirati web stranicu što više u rezultatima pretraživanja, a ova edukacija omogućit će stjecanje znanja, vještina i tehnika potrebnih za razumijevanje i primjenu SEO-a. Sve se više poslovni svijet okreće online poslovanju i ne biti prisutan na internetu danas znači da uopće ne poslujete ili čak ne postojite.

Edukaciju je vodio naš osnivač Miško Macolić Tomičić koji aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri.

Edukacija je bila intenzivna i unutar šest sati polaznici su se upoznali s osnovama SEO, alatima za SEO te su na praktičnim primjerima primjenjivali SEO tehnike.

Polaznici su na kraju edukacije anonimno evaluirali kvalitetu i stručnost predavača, sadržaj edukacije, pisani materijal, jasnoću, zanimljivost i strukturu predavanja, uporabljivost informacija i mogućnost za diskusiju. Analizom evaluacijskih listića utvrdili smo iznimno visoku konačnu ocjenu 4,94.

Svi su polaznici izjavili kako žele još ovakvih edukacija, što nama puni baterije i stavlja osmijehe na lica.
Pitate se kakvi su naši dojmovi? Izuzetno nam je drago da je većina polaznika edukacije zadovoljna svim aspektima izlaganja, a ono što je dobro treba i ponoviti, stoga se puna srca radujemo održavanju sljedećih radionica.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram