Zatvori
Foto: JOE ROGAN QUESTIONS EVERYTHING -- "Podcast" -- Pictured: (l-r) Joe Rogan, Duncan Trussell -- (Photo by: Vivian Zink/Syfy/NBCU Photo Bank via Getty Images)
Poslovni Puls
30/04/2019

4 najbolja podcasta 2018. godine

Na Internetu danas možemo naći sve veći broj različitih podcasta, no kako u tom velikom broju odabrati nekoliko najboljih? Geoffrey James je tako dao svoje viđenje nekih, po njemu, najboljih podcasta  i ukratko objasnio zbog čega su se upravo oni našli na njegovoj listi.

  1. You Must Remember This

Snimila ga je Karina Longworth, a podcast se sastoji od njenog čitanja dobro istraženog mišljenja o Hollywoodu u 20. stoljeću uz popratnu glazbu. Iako ideja zvuči pomalo dosadno, zapravo je sasvim zanimljiva.
Zašto? Odgovor je vrlo jednostavan, Hollywood je imao velikog utjecaja na moderno društvo za vrijeme 20.stoljeća prije no što se pojavio Internet putem kojeg se dana postavljaju brojni trendovi.

  1. Reply All

Podcast je PJ Vogt-a i Alex Goldman-a. Njihov svaki podcast bavi se nekim drugim „dijelom interneta“. Ponekad je u pitanju neka detaljnija priča, a ponekad Vogt i Goldman samo komentiraju neki čudan meme koji su pronašli na internetu. Naime, da biste razumjeli posao danas,  prvo morate razumjeti Internet. Dok su neke od njihovih tema nejasne isto tako mnogo toga o čemu raspravljaju pruža uvid u to kako tehnologija mijenja svijet, što može biti istovremeno i smiješno i fascinantno.

  1. The TED Interview

Podcast je Chrisa Andersona koji u svojim tjednim epizodama razgovara s brojnim govornicima o idejama koje su podijelili na TED Talk-u. Ako imate svoj omiljeni TED govor, velike su šanse da će Anderson ugostiti i vašeg govornika. Jedan od problema TED govora je taj što su prekratki. Taman kada vas svojom pričom zainteresiraju pomalo priču privode kraju. TED govori, drugim riječima, uvijek vas ostavljaju da želite još.

  1. The Tony Robbins Podcast

Motivacijski govornik, izvanredni Robbins, u svojim podcast-ovima raspravlja o različitim temama od odnosa do ovisnosti, životnih ciljeva pa čak i neuroznanosti. Dok ljudi ili vole ili mrze Tonya Robbinsa, bez razmišljanja možemo reći da on uistinu ima pozitivan stav o životu kao i načinu objašnjavanja stvari koje su djelotvorne i imaju smisla.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram