Zatvori
Poslovni Puls
24/04/2019

Rekli su mu da je imao jedan od najgorih "pitcheva" u povijesti Shark Tanka, ali nastup se svejedno isplatio

Jason Woods 2013.godine nastupio je u Shark Tank emisiji u kojoj je kratko prezentirao svoj izum Kymera Body Board, električnu verziju boogie table. Tada im je dao ponudu da imaju 20% udjela u kompaniji ako mu oni daju 250 000 $ kako bi započeo sa proizvodnjom svog izuma.
No, to nije dobro prošlo.

 

Daymond John tvrdi da je Woodsova prezentacija bila najgora koju je ikada vidio

Mark Cuban, jedan od članova žirija, prema riječima Woodsa smatra kako Woods govori samo neistine vezane za njegov izum. Također i Daymond John tvrdi da je Woodsova prezentacija bila najgora koju je ikada vidio.

Za Woodsa je to bila prava pljuska s obzirom na to da je njegovim proizvodom bila oduševljena njegova obitelj, prijatelji i drugi obožavatelji. Međutim, realnost je bila okrutnija.

Ono što Woods nije mogao predvidjeti jest to da je samo tjedan dana nakon emitiranja emisije dobio čak 12 ponuda drugih investitora koji su pogledali emisiju i željeli pomoći. U nastavku možete i pogledati taj po nekima neuspješni pitch.

Primjerak dobrog pitcha sa Shark Tanka:

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram