Zatvori
Zoran Đorđević
Poslovni Puls
25/03/2019

Osvoji stipendiju za MBA program u vodećoj poslovnoj školi JI Europe!

Kojim god se poslom bavili, inicijativa da preuzmete kontrolu nad vlastitim životom i uložite u napredak karijere bez sumnje vodi do poslovnog uspjeha.

Ako želite proširiti mrežu kontakata, učiti od svjetski priznatih predavača i razmijeniti iskustva s uspješnim poslovnim ljudima iz drugih industrija, pravi je trenutak da se prijavite za stipendije za međunarodno akreditirani MBA program u vodećoj poslovnoj školi JI Europe.

COTRUGLI Business School ove godine dodjeljuje po četiri polovične Executive MBA (EMBA) i MBA stipendije te stipendije od 30% najboljim kandidatima stipendijskog procesa. Ako imate relevantno radno iskustvo, fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, od sudjelovanja u stipendijskom procesu dijeli vas samo jedan korak: prijava putem kratkog formulara koju možete napraviti OVDJE.

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) najviši je oblik poslovne edukacije. Studenti COTRUGLI Business School kao najveću prednost MBA programa ističu promjenu u načinu razmišljanja, koja je ključni čimbenik za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a cjelokupan doživljaj s programa opisuju kao iskustvo koje im je promijenilo život.

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI Business School ubraja se u 2% poslovnih škola u svijetu koje nose međunarodnu akreditaciju AMBA-e (Association of MBAs), uz škole kao što su INSEAD, IMD i ESCP. Okuplja uspješne i perspektivne polaznike te priznate međunarodne predavače i stručnjake. Alumni zajednica broji više od 2000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Europi.

Polaznici COTRUGLI Business School imaju prosječno 5 godina (MBA) odnosno 12 godina (EMBA) radnog iskustva. Program je osmišljen tako da zahtijeva minimalnu odsutnost s radnog mjesta. Kada govorimo o strukturi polaznika, više od 70% njih na vodećim je pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori tvrtki i sektora bilo kao samostalni poduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, od kojih su najzastupljenije IT i telekomunikacije, farmaceutska, FMCG, bankarska industrija i osiguranje.

 

PRIJAVITE SE

 

Upoznajte COTRUGLI tim

Doznajte iz prve ruke sve što vas zanima o COTRUGLI Business School 10. travnja 2019., kada se održava još jedan u nizu COTRUGLI foruma. Ovoga puta svoja iskustva u razvoju uspješnog biznisa podijelit će COTRUGLI alumniji Ognjen Bagatin, ravnatelj Poliklinike Bagatin, i osnivač tvrtke UP Energy Beverages Marjan Jakobac. Prijavite se za sudjelovanje OVDJE.

Iskustva COTRUGLI polaznika

Ove dvije godine u COTRUGLI Business School bile su za mene jedno jako lijepo i vrijedno iskustvo. Sretan sam i zahvalan što sam imao priliku steći nova i obnoviti neka stara znanja; upoznati puno izvrsnih kolega i steći nove prijatelje.

Josip Kaštelan, viši voditelj razvoja ICT proizvoda, Hrvatski Telekom

EMBA program pomogao mi je da svugdje oko sebe vidim poslovne prilike te pokazao kako im pristupiti. Najvažniji doprinos je to što me je spojio s ljudima koji vide stvari drugačije od mene i od kojih mogu mnogo naučiti.

Bojan Kavaš, regionalni voditelj kategorije, Atlantic Grupa

COTRUGLI Executive MBA program se pokazao kao najbolji izbor za ljude koji ne mogu zaustaviti svoju karijeru zbog daljnje edukacije i koji žele biti dio visoko motiviranog tima, učiti od najnovijih primjera iz svjetske poslovne prakse i istovremeno uživati u različitim ulogama u timovima koji inspiriraju i izvlače najbolje iz vas.

Nikolina Dizdar Čehulić, glavna direktorica za financije, PLIVA Hrvatska

COTRUGLI donosi odlično znanje, stvarno sam uživao u svim modulima i druženju s profesorima iz cijelog svijeta, ali ne samo to. Bilo je inspirativno biti s takvom grupom studenata, odličnih ljudi i izvrsnih osobnosti. Ponosim se što mogu reći da su danas neki od njih moji prijatelji!

Tomislav Peričić, direktor lanca opskrbe, TDR – BAT Hrvatska

Najveća prednost COTRUGLIJA za mene je što sam se povezao s ljudima i razmijenio iskustva. Dobio sam novu perspektivu kako se vodi poslovanje i naučio da je uvijek pravo vrijeme za promijeniti budućnost.

Jurica Belle, nacionalni voditelj prodaje, AWT International

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram