Zatvori
Poslovni Puls
15/03/2019

Instagram testira načine kako da istovremeno gledate videa sa prijateljima

Neke stvari jednostavno je zabavnije raditi u društvu prijatelja. Zajedničko gledanje video sadržaja Facebook je prošle godine pokušao učiniti mogućim uvođenjem Watch Partyja.
No, čini se da tvrtka testira sličnu značajku i na Instagramu, ako je vjerovati poznatoj tehničkoj blogerici Jane Manchun Wong.

 

Značajka će biti dostupna tijekom videochata na Instagram Directu

Izgleda da će ova značajka biti dostupna tijekom videochata na Instagram Directu, a aktivira se klikom na gumb, napisala je Wong na svom Twitter profilu.

Za sada još nije poznato kakvi će videozapisi biti dostupni za gledanje, no vrlo je vjerojatno da će se koristiti kako bi dodatno potaknuli gledanje IGTV – Instagramovu konkurenciju YouTubeu.

Od svog pokretanja, u Facebook grupama stvoreno je 12 milijuna Watch Partyja, stoga je razumljivo zašto bi željeli replicirati takvu značajku i na Instagramu.

Kao što je navedeno u New York Timesu, Instagram ima poteškoća s privlačenjem gledatelja na IGTV-u, budući da influenceri i drugi kreatori sadržaja za tu platformu ističu kako nemaju istu količinu pregleda u odnosu na YouTube.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram