Zatvori
Poslovni Puls
10/03/2019

Tvrtke KING ICT i Altima najuspješniji SAP-ovi partneri u Hrvatskoj u 2018. godini

Tvrtka SAP dodijelila je u sklopu događanja Partner Kick-Off, nagrade najuspješnijim partnerima za rezultate ostvarene u prošloj godini. Nagrade su dodijeljene u tri kategorije.

 

Tvrtka KING ICT dobila je nagradu za najbolje rezultate u prodaji on-premise  rješenja

Tvrtka KING ICT dobila je nagradu za najbolje rezultate u prodaji on-premise  rješenja, a tvrtka Altima nagradu za najbolje prodajne rezultate u području clouda. Nagrada za najbolji prošlogodišnji projekt pripala je tvrtki b4b.

Mario Klišanić, SAP Partner Business Manager, je istaknuo:

„Partneri imaju iznimnu važnost za SAP, a ovim nagradama želimo pokazati kako prepoznajemo njihov trud i vrijednost koju pružaju. U suradnji s partnerima pomažemo korisnicima da lakše usvoje inovacije i brže ostvare poslovne ciljeve.“

Mnoge tvrtke danas, neovisno o svojoj veličini i industriji, trebaju pomoć oko rješavanja izazova s kojima se susreću u poslovanju. U suradnji s partnerima, SAP im pomaže u digitalizaciji i stvaranju konkurentske prednosti. Prema podacima istraživačke kuće IDC, prihodi SAP-ovih partnera ostvareni prodajom SAP-ovih licenci i povezanih usluga iznose oko 100 milijardi dolara, a u sljedećih pet godina trebali bi se udvostručiti. Pri tome se očekuje da će više od 60% novih prilika dolaziti iz clouda. Kako bi pomogao u ostvarivanju tog potencijala, SAP razvija ekosustav nove generacije koji će unaprijediti iskustvo partnera te im omogućiti da inoviraju i razvijaju vlastita rješenja na SAP Cloud Platformi. Ova nova strategija oslobađa SAP-ove partnere od bavljenja isključivo aktivnostima preprodaje i implementacije te im daje značajniju ulogu u pomaganju korisnicima da postanu inteligentne tvrtke koje koriste modernu tehnologiju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram