Zatvori
www.sezonaudukatu.hr
Poslovni Puls
10/03/2019

Dukat traži više od 70 sezonskih radnika

U Dukatu su danas predstavili sezonsku karijernu web stranicu www.sezonaudukatu.hr na kojoj se nalazi ponuda za više od 70 otvorenih sezonskih radnih mjesta. Nove radnike Dukat traži u različitim dijelovima zemlje, a sad su sve dostupne pozicije po prvi put objedinjene na specijaliziranoj web stranici. Sezonska radna mjesta otvorena su u najvećim odjelima Dukata – u logistici, prodaji i proizvodnji, a kandidatima se nudi zapošljavanje u razdoblju od travnja do rujna, ovisno o njihovim potrebama i željama. To znači da novi zaposlenik u Dukatu može odraditi cijelu ili tek dio sezone.

Mogućnosti stalnog zaposlenja

S ciljem zadržavanja najkvalitetnijeg kadra, Dukat  sezonskim zaposlenicima nudi mogućnost  stalnog zapošljavanja nakon uspješno odrađene sezone, status stalnog sezonca ili pak prednost pri zapošljavanju za sljedeću sezonu, ovisno o potrebama i željama zaposlenika. Posebnu pažnju u Dukatu pridaju uvođenju u posao novih zaposlenika kroz razrađen sustav edukacija te uz pomoć i podršku internih trenera. Rad i napredovanje novih zaposlenika redovno se prati, evaluira i nagrađuje.

Poseban sustav stimulacija za skladišne radnike

Najveću potražnju zaposlenika Dukat bilježi na poslovima skladišnih radnika u Zagrebu i Splitu, stoga njima, uz redovne stimulacije, Dukat nudi i dodatni bonus na kraju uspješno odrađene sezone u visini jedne mjesečne neto plaće.

Dukat neprekidno ulaže u kreiranje posebnih  pogodnosti za svoje zaposlenika te u poboljšanje uvjeta rada, kako bi u nemaloj konkurenciji poslodavaca sa sezonskim obilježjem poslovanja privukao i zadržao najkvalitetnije zaposlenike.

Otvorene pozicije sezonskih poslova moguće je pronaći i za željeni posao prijaviti se jednim klikom na www.sezonaudukatu.hr.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram