Zatvori
croatia yacthing
Poslovni Puls
09/03/2019

I ovog tjedna zapošljavaju atraktivni poslodavci

Meteor Grupa je domaća grupacija koja se bavi proizvodnjom robe široke potrošnje. Trenutno zapošljavaju Senior Product Managera koji će definirati razvojne i operativne smjernice, operativno upravljati procesom proizvodnje, ostvarivati poslovne ciljeve i aktivno surađivati s ostalim managerima. Na oglas se možete prijaviti do 8. ožujka.

Croatia Yachting jedna je od vodećih tvrtki u nautičkom sektoru u Hrvatskoj i trenutno zapošljavaju Quality and Technical Managera za rad u Split una neodređeno vrijeme. Idealan kandidat ima mininalno tri godine iskustva na voditeljskim/ tehničkim pozicijama, izražene komunikacijske i organizacijske vještine. Rok prijave na oglas je 12. ožujka.

HŽ Infrastruktura u sklopu projekta Svjetske banke traži individualnog konzultanta za poziciju Project Manager, a idealan kadidat ima visoko obrazovanje u području managementa, ekonomije, prava ili srodnih područja. Rok prijave na oglas je 8. ožujka.

Wienerberger je najveći svjetski proizvođač opeke te vodeći europski proizvođač pokrovnih Sistema. Trenutno zapošljavaju proaktivnu, komunikativnu, stručnu i motiviranu osobu za rad na poziciji Customer Service Manager s minimalno tri godine iskustva na sličnim poslovima. Detalje pročitajte u oglasu.

Peek&Cloppenburg otvara novu prodavaonicu u Arena Centru i tom prilikom zapošljava osobu na poziciji Department manager and in-store logistics. Poslodavac nudi mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja, individualni plan karijere, dinamično radno okruženje i popust pri kupnji. Prijavite se na oglas do 18. ožujka.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram