Zatvori
Poslovni Puls
04/03/2019

Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole u JI Europi

Želite li utjecati na vlastitu budućnost, poboljšati izglede za napredak karijere i preuzeti stvar u svoje ruke? Ako se na popisu vaših ciljeva nalazi i stjecanje međunarodne mreže kontakata, učenje od svjetski priznatih predavača te razmjena iskustva i znanja, ovo je sjajna prilika da upišete međunarodno akreditiran MBA program u vodećoj poslovnoj školi JI Europe. 

COTRUGLI Business School i ove godine dodjeljuje Executive MBA (EMBA) i MBA stipendije ambicioznim pojedincima koji ulažu u svoju budućnost.

 

PRIJAVITE SE

 

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) najviši je oblik poslovne edukacije. Studenti poslovne škole COTRUGLI kao najveću prednost MBA programa ističu promjenu u načinu razmišljanja, koja je ključni čimbenik za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a cjelokupan doživljaj s programa opisuju kao iskustvo koje im je promijenilo život.

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI Business School ubraja se u 2% poslovnih škola u svijetu koje nose međunarodnu akreditaciju AMBA-e (Association of MBA's), uz škole kao što su INSEAD, IMD i ESCP. Okuplja uspješne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake. Alumni zajednica broji više od 2000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Europi.

Polaznici COTRUGLI Business Schoola imaju prosječno 5 godina (MBA) i 12 godina (EMBA) radnog iskustva. Program je osmišljen tako da zahtijeva minimalno odsustvo s radnog mjesta. Što se tiče strukture polaznika, više od 70% njih na rukovodećim je pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori tvrtki i sektora bilo kao samostalni poduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, od kojih su najzastupljenije IT i telekomunikacije, farmaceutska, FMCG, bankarska industrija i osiguranje.

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodjeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% najboljim kandidatima stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, imate fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije OVDJE

 

Prijave traju do 14. travnja 2019. godine. u 23:59

 

Iskustva COTRUGLI polaznika

Najvažnija promjena koju sam iskusila kao rezultat skoro 2 godine dugog EMBA programa je promjena načina na koji pristupam svom osobnom i profesionalnom životu, te važnosti koju sada pridajem ravnoteži ta oba dijela moga života. Nadalje, znam da sam naučila puno više od onoga što trenutno imam mogućnosti koristiti, ali znam da me program i sve što sam naučila, vidjela i čula tijekom istoga pripremilo za izazove budućnosti.

Nataša Krezić, direktorica marketinga, BIPA Hrvatska

 

U potrazi za rješenjima "izvan okvira", najveću COTRUGLI vrijednost sam pronašla u razvoju vještina kontinuirane isporuke briljantnih rješenja "unutar okvira", na zahtjev, motivirajući timove hijerarhijski jednakopravnih, na brojnim projektima simultano, unutar iznimno kratkih rokova, paralelno balansirajući hitne poslovne mailove i pokoji trenutak privatnog života.

Vanja Runje, Client Service Director (članica uprave), IMAGO reklamna agencija

 

COTRUGLI MBA preselio me iz ureda u poslovni svijet te povezao s kolegama s kojima sam ga kroz dvije godine detaljno upoznao. Uz stečena znanja i nove kontakte, izazovi koji me čekaju čine se puno lakšima.

Vice Buljanović, voditelj kvalitete, Adrialab

 

Dvije predivne godine, provedene na COTRUGLI poslovnoj školi, značajno su promijenile način na koji gledam na izazove koje život stavlja pred mene. Stečena iskustva omogućila su mi rast u profesionalnom i privatnom životu i motivirala me da još više težim izvrsnosti. Vrhunski profesori, na učinkovit i vrlo kvalitetan način prilagođen poslovnom čovjeku, prenijeli su nam znatnu količinu znanja i pružili uvid u najnovije poslovne trendove, a rad u timovima s izvrsnim kolegama omogućio mi je izgradnju mreže profesionalaca i prijatelja, na koje uvijek mogu računati.

Ružica Petričec Fabijanec, direktorica financija, RASCO

 

Upisujući Executive MBA program na COTRUGLI Business School, očekivao sam stjecanje novih znanja i širenje mreže poslovnih kontakata. Dobio sam puno više! Nisam napredovao samo poslovno, nego i privatno… Nisam proširio mrežu samo poslovnih kontakata, nego i prijatelja.

Hrvoje Špalj, direktor, Privredna banka Zagreb

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram