Zatvori
Poslovni Puls
15/02/2019

Pogledajte oglase na koje se možete prijaviti već danas!

Tvrtka Renesansa iz Dubrovnika zapošljava Direktora hotela koji će raditi na planiranju, organiziranju, vođenju, nadziranju cjelokupnog poslovanja hotela. Potrebno je iskustvo rada na istoj ili sličnoj poziciji, iskustvo rada u vodstvu hotelskih odjela. Poslodavac nudi mogućnost subvencije smještaja, mogućnost profesionalnog razvoja, puno radno vrijeme. Oglas je aktivan do 22. veljače.

Elgrad je vodeći regionalni distributer pločastih materijala i okova za izradu namještaja po mjeri te uslugu obrade materijala. Trenutno zapošljavaju Direktora za upravljanje ljudskim potencijalima s više od 2 godine uspješnog iskustva na rukovodećim funkcijama ili barem 5 godina u odjelu vezanim za područje upravljanja ljudskim potencijalima.

Gyms4you europski je fitness koncept, s vrhunskom uslugom po povoljnim cijenama. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Area manager koji će biti zadužen za nadgledanje aktivnosti u centrima na području Zagreba, pomagati kod upravljanja ostalim centrima u Hrvatskoj,  kreirati inspirativno okruženje, provoditi selekciju zaposlenika, po potrebi pokrivati recepciju. Oglas je aktivan do 18. veljače.

U Infobipu svi razmišljaju ‘veliko’, a tome u prilog govori činjenica da je više od pola svjetske populacije koristilo Infobipovu platformu. No, to se nije dogodilo slučajno – kroz 50 ureda, na 6 kontinenata posvećeni su da više od 200.000 klijenata dođe do mobilnih korisnika. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Sales Manager for African Market, a oglas je aktivan do 25. veljače.

Ivas Grupa vodeća je audio video kompanija u regiji koja sudjeluje na projektima najvećeg ranga. Trenutno zapošljavaju Business managera koji će biti poveznica između prodaje i izvedbe te spoj managementa i ljudi koji obavljaju zadatke na terenu. Oglas je aktivan do 20. veljače.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram