Zatvori
Poslovni Puls
14/02/2019

Roger Federer u novoj reklami svira klavir kako bi iznenadio suprugu za Valentinovo

Roger Federer poznat je po zvom 'backhandu', no imali to on još nekih skrivenih talenata ?

https://www.youtube.com/watch?v=I9Me7WI7nmI

Nije prvi put da je reket zamjenio klavirom

Srećom, ljubitelji tenisa mogu to saznati gledajući najnoviju kampanju za oglašavanje na Uniqlu u kojoj Grand Slam prvak svira klavir.

Na početku oglasa, Federera možete vidjeti kako drži šalicu čaja i otvara poklopac crnog klavira. Zatim se smjesti na stolicu i svira melodiju Johanna Sebastiana Bacha, točnije Prelude No.1 te Well Tempered Clavier.

No, zanimljivo je to da mu to nije bilo prvo sviranje klavira.

„Moji roditelji su me još kao mlađeg molili da sviram klavir. Naravno da mi je i tada glava bila samo u tenisu. Za mene je klavir uvijek bio malo kompliciraniji, ali svirati ga ponovo bilo je jako zabavno.“ rekao je u oglasu na Uniqlu objavljenom na YouTubeu.

„I dalje osjećam da ga znam svirati do neke mjere. Potrebno mi je malo vježbe i iskreno ne mogu dočekati da imam malo više slobodnog vremena kako bi ponovo počeo svirati jer bi želio jednog dana iznenaditi ženu i odsvirati joj pjesmu.“, dodao je.

Naravno, tenis ostaje Federerov primarni fokus, a 37-godišnjak se trenutno sprema za Dubai Tennis Championship koji će se održati ovaj mjesec.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram