Zatvori
Foto: Best Design Office Ceiling Lights Design Ideas | Office regarding Modern Ceo Office Design - Auto Car
Poslovni Puls
05/02/2019

Otvorene zanimljive pozicije i ovog tjedna!

Croatia banka orijentirana je na poslovanje s građanima, malim i srednjim poduzetnicima. U cilju daljnjeg poboljšanja kvalitete bankarskih usluga, zapošljavaju motiviranu, komunikativnu osobu na poziciji Direktor odjela informatičkih tehnologija. Detalje pročitajte u oglasu a prijaviti se možete do 4. veljače.

Internacionalnoj kompaniji za trgovinu trgovinu tekstilom renomiranih brendova Springfield, Women' Secret, Cortefiel, Pedro del Hiero i Fifty potreban je Area Manager za Springfield brand za Hrvatsku. Idealan kandidat ima iskustva u radu na poslovima prodaje, iskustvo u vođenju tima, razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, samostalnost i organizacijske vještine. Oglas je aktivan do 6. veljače.

Tvrtka Renesansa iz Dubrovnika zapošljava Direktora hotela Zagreb u Dubrovniku koji će biti odgovoran za planiranje, organiziranje, vođenje i nadziranje cjelokupnog poslovanja hotela. Poslodavac nudi mogućnost subvencije smještaja, mogućnost profesionalnog razvoja, puno radno vrijeme i bonuse prema rezultatima rada. Detalje pročitajte u oglasu.

Tvrtka PlanRadar brzo rastuća globalna tvrtka s nagrađivanim rješenjem za dokumentaciju, upravljanje zadacima i greškama u građevinarstvu i industriji nekretnina. Trenutno zapošljavaju Country managera koji će graditi i voditi ured u Zagrebu, upravljati prodajnim timom u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Srbiji, implementirati i razvijati strategiju rasta i ostale poslove. Detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 23. veljače.

Ville Almar apartmansko je naselje u Solinama na otku Krku, kapaciteta 25 apartmana. Trenutno zapošljavaju Voditelja ugostiteljstva – F&B managera. Poslodavac osigurava smještaj u novouređenom objektu, uniforme, službeni mobitel i prijenosno računalo. Detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 3. ožujka.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram