Zatvori
Poslovni Puls
31/01/2019

Hrvatski startup otvorio natječaj za sufinanciranje digitalnih projekata kompanija u iznosu od 10.000 dolara

Top Digital Agency (TDA) započinje novu godinu s globalnim natječajem za projekte poduzeća pod nazivom “Digital Project Competition for Companies”.

 

TDA prepoznaje poduzetništvo kao najsnažniju pokretačku snagu svake ekonomije i društva

TDA prepoznaje poduzetništvo kao najsnažniju pokretačku snagu svake ekonomije i društva, stoga su kreirali ovaj natječaj kako bi pronašli najbolje poduzetničke projekte te jednog od njih nagradili s 10.000 američkih dolara u svrhu ostvarenja projekta. TDA je svoj put započeo upravo na natjecanjima te na taj način dokazao da se naporan rad isplati i prepoznaje i izvan granica Lijepe naše. Sada žele dati drugima mogućnost i samopouzdanje da ostvare svoje poduzetničke pothvate.

CEO i osnivač TDA, Goran Deak, je imao nekoliko komentara za početak natjecanja: “TDA želi transformirati potragu za digitalnim uslugama kreiranjem jednostavne i transparentne platforme koja ne poznaje granice. Želimo prepoznati pionire i nagraditi ih što nam pomažu promijeniti svijet.”

Neka od najvažnijih pravila natječaja su:

  • Predviđeni budžet projekta treba iznositi minimalno 10.000 američkih dolara. Ukoliko je budžet određenog projekta veći, TDA sufinancira ukupan iznos s 10.000 američkih dolara.
  • Za provedbu projekta moraju biti obuhvaćene isključivo vještine i znanja navedena na TDA platformi (npr. web development, oglašavanje na društvenim mrežama, razvoj aplikacije i sl.).
  • Poduzeća koja objavljuju projekt moraju imati stvarnu namjeru zapošljavanja agencije po završetku natječaja.

Više o natječaju i uvjetima možete vidjeti na ovoj stranici.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram