Zatvori
Poslovni Puls
24/12/2018

Hrvatski zavod za zapošljavanje ima novi portal: do posla u par klikova

Na novom portalu korisnici mogu pronaći i informacije o brojnim uslugama proizašlima iz projekata koji su rezultirali značajnim kvalitetnim sadržajima, koji do sada nisu bili dostupni na jednom mjestu.

 

Jedinstveni katalog od preko 30 usluga za poslodavce i posloprimce

Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) izvijestio je u ponedjeljak da je izradio novi web portal koji prvi puta integrira sve usluge HZZ-a (fizičke i on-line usluge te elektronske usluge putem sustava e-Građani) u jedinstveni katalog od preko 30 usluga za poslodavce i posloprimce iz područja tržišta rada i razvoja karijere.

HZZ  u priopćenju podsjeća da je tijekom prošle godine pokrenuo projekt vizualnog i verbalnog unapređenja komunikacijske platforme prema korisnicima koji je rezultirao uspostavom modernih temelja za izgradnju on-line i off-line komunikacije s korisnicima.

Jedna od važnijih aktivnosti u sklopu projekta definiranja nove komunikacijske platforme je izrada potpuno novog hzz.hr portala, koji se temelji na novom vizualnom identitetu i novom načinu prezentiranja informacija.

 

Novi portal predstavlja kvalitetan temelj za uvođenje novih usluga baziranih na sustavu e-Građani

Unutar novog portala djelatnosti su razdijeljene u tri glavna područja – tržište rada, razvoj karijere i statistika tržišta rada, koja su jasno istaknuta i dostupna u svakom trenutku.

Na novom portalu korisnici mogu pronaći i informacije o brojnim uslugama proizašlima iz projekata koji su rezultirali značajnim kvalitetnim sadržajima, koji do sada nisu bili dostupni na jednom mjestu.

Novi hzz.hr portal također predstavlja kvalitetan temelj za uvođenje novih usluga baziranih na sustavu e-Građani, koji će time postati središnje mjesto na kojem će posloprimci i poslodavci moći koristiti usluge HZZ-a.

HZZ će i u idućoj godini nastaviti raditi na poboljšanju usluga za sve skupine korisnika i to prije svega značajnim redizajnom i unapređenjem ključnog proizvoda - portala Burze rada, koji broji i do 500.000 aktivnih korisnika mjesečno, kaže se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram