Zatvori
Poslovni Puls
17/12/2018

SEO edukacija Želim biti prvi na Googleu

Istarska razvojna agencija angažirala je naš tim kao najboljega ponuđača za SEO edukaciju „Kako biti prvi na Googleu“ i vjerujte nam na riječ, bili su izuzetno zadovoljni brojem prijava, a velik broj zainteresiranih morali su, nažalost, odbiti. Ponosni smo što je interes za ovu radionicu bio ovako velik, a izuzetno nam je drago što smo uspjeli osvijestiti istarske poduzetnike o važnosti SEO optimizacijeza uspjeh njihova poslovanja.

Na web stranici Istarske razvojne agencije objavljeno je:

Velik odaziv na edukaciju “Kako biti prvi na Googleu”

Cilj je ove edukacije upoznati polaznike s važnošću kvalitetne optimizacije web stranice kako bi ih potencijalni klijenti lakše pronalazili pri pretraživanju interneta.

Prva tri rezultata na Googleu ostvaruju prodaju, dok ostali tek “popunjavaju” prvu stranicu tražilice. Nećemo ni spominjati što se krije na drugoj stranici na koju korisnici vrlo rijetko zavire. Zbog ovih je razloga iznimno važno pozicionirati web stranicu što više u rezultatima pretraživanja, a ova edukacija omogućit će stjecanje znanja, vještina i tehnika potrebnih za razumijevanje i primjenu SEO-a. Sve se više poslovni svijet okreće online poslovanju i ne biti prisutan na internetu danas znači da uopće ne poslujete ili čak ne postojite.

Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju poziciju na Google tražilici, upoznati nove metode optimizacije te proširiti svoje SEO znanje. Samo pravilno optimizirana stranica povećat će promet Vašega weba, a kao rezultat (ako su svi uvjeti ispunjeni) povećat će se i prodaja Vaših proizvoda/usluga.

Edukaciju je vodio Miško Macolić Tomičić, vlasnik marketinške agencije Markething koji aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri, ali i šire u sklopu Start-Up udruge.

SEO edukacija

Satnica edukacije:

10:00-11:30 Uvod u SEO optimizaciju (onsite i offsite optimizacija, lokalni SEO)

11:30-12:00 Zabavni SEO kviz

12:00-12:30 Pauza za ručak

12:30-14:30 SEO alati

14:30-14:45 Pauza za kavu

14:45-16:00 Analiza web stranica polaznika i rasprava

SEO edukacija

Polaznici su na kraju edukacije anonimno evaluirali kvalitetu i stručnost predavača, sadržaj edukacije, pisani materijal, jasnoću, zanimljivost i strukturu predavanja, uporabljivost informacija i mogućnost za diskusiju. Analizom evaluacijskih listića utvrdili smo da je naš osnivač Miško dobio iznimno visoku konačnu ocjenu 4,8.

Polaznici su zadovoljni izlaganjem, a kao dokaz prenosimo neke od komentara.

Što biste pohvalili:

  • Interakciju i realne primjere te otvorenost predavača.

  • Interaktivno i zanimljivo predavanje sa svim potrebnim informacijama. Poučno za one koji neznaju i odlično za usavršavanje.

  • Odličan predavač, jasnoća i konciznost.

  • Prezentacijske vještine, primjeri iz prakse, novi alati, interaktivnost.

  • Predavanje je bilo detaljno i dobro strukturirano.

  • Lijepo osmišljena radionica s puno zanimljivih i korisnih informacija. Predavač jako lijepo i jasno predaje.

  • Odličan predavač, jako pristupačan, objašnjava da shvate i ljudi koji se ne razumiju.

Što biste promijenili:

  • Ništa, ponoviti prezentaciju jer je bila odlična.

  • Produžiti vremenski predavanje.

  • Podijeliti predavanje u 2 ili 3 dijela.

  • Puno informacija, možda da imamo pripremljen pisan materijal s pojedinim natuknicama – pojmovima.

Pitate se kakvi su naši dojmovi? Izuzetno nam je drago da je većina polaznika edukacije zadovoljna svim aspektima izlaganja, a ono što je dobro treba i ponoviti, stoga se puna srca radujemo održavanju sljedećih radionica.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram