Zatvori
Poslovni Puls
14/12/2018

Pjesma "All I Want For Christmas Is You" i ove godine je najveći božićni hit

Ovog  tjedna, najpoznatija božićna pjesma „All I Want For Christmas“ ponovo se vratila na Hot 100 ljestvicu i zauzela visoko 14. mjesto.  Naime, prošlog je tjedna bila na 29. mjestu, a skok od 15 mjesta u samo tjedan dana uglavnom je „rezerviran“ za nove singlove poznatih pjevača i naravno najveći božićni hit svih vremena „All I Want For Christmas“.

 

2017. godine pjesma „All I Want For Christmas“ je u top 10 ušla tek tjedan dana prije najveselijeg dana u godini

Čak i kada bi se pjesma „All I Want For Christmas“ zadržala na trenutnoj poziciji, 2018. godina bi i dalje bila uspješna za pjevačicu i njenu pjesmu. No, božićno je vrijeme tek počelo i zato je velika vjerojatnost da ove godine ostvari još bolji plasman na ljestvici.

Do Božića, Hot 100 će se „refresh“-ati još tri puta, čime će se moći popratiti stanje  pjesme Mariah Carey. Sigurno je da će, kako se Božić bude približavao, „All I Want For Christmas“ biti sve slušanija kako na različitim radio postajama tako i u domovima. 2017. godine pjesma „All I Want For Christmas“ je u top 10 ušla tek tjedan dana prije najveselijeg dana u godini, zato je moguće da će ponovo svoj vrhunac doseći u isto vrijeme i ove godine.

Možda je upravo 2018. godina ta u kojoj će „All I Want For Christmas“ napokon ući u visokih top 5 na Hot 100.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram