Zatvori
Marijan Palić
13/12/2018

Kako kreirati Atomski Marketing i doći do fenomenalnih rezultata u digitalnom dobu?

Marketing je prije bio rezerviran samo za one koji imaju velike budžete, ali to se danas promijenilo. Novi 'online svijet' omogućio je mnoge do sada neslućene mogućnosti.

Sada, u marketingu digitalnog doba, nisu potrebni ogromni budžeti kako biste ostvarili kvalitetne rezultate. U današnje vrijeme možete uz minimalne budžete doći do fenomenalnih rezultata, a možete sve u bilo kojem trenutku mjeriti, pratiti i mijenjati. Eliminirati nešto što je loše odmah, postaviti nešto drugo ili testirati nešto treće.

U knjizi koju pišem već neko vrijeme, napisao sam marketinške situacije s kojima sam se susretao u karijeri, a bilo ih je dosta. Od osobnog brendiranja, pa da po mnogima nemogućih misija punjenja dvorana na sportskim događajima, ali i vođenju marketinga za jake sportske brendove te najjaču poslovnu školu u Jugoistočnoj Europi.

Puno izazova, ali i puno zanimljivih i različitih rješenja. Vjerujem da će vam ona pomoći u realizaciji svojih projekata, poboljšanju rezultata tvrtki ili osobnom brendingu.

Neki nepoznati pojam iz marketinškog riječnika lako pronađete uz pomoć Googlea na svom pametnom telefonu, ali primjere iz prakse koje možete primijeniti već danas puno je teže naći.

 

Zašto sam napisao knjigu?

Mislim da su u današnje vrijeme mnogi u Hrvatskoj ne vide rješenje, već samo probleme. Svatko od nas ih ima, ja sam se našao u mnogim nemogućim situacijama, ali sam se iz njih izvukao i naučio nešto novo.

Osobno, uvijek više volim učiti na primjerima nego na teoriji. Neki nepoznati pojam iz marketinškog rječnika lako pronađete uz pomoć Googlea na svom pametnom telefonu, ali primjere iz prakse koje možete primijeniti već danas puno je teže naći.

Svatko doživi neuspjeh, moj najveći neuspjeh bio je prilikom organizacije Football Festa, događaja o kojemu će vam 99 od 100 ljudi reći da nema šanse da zabrljate. E pa ja jesam. Nakon toga sam puno toga naučio i više nisam fejlao, a o tome sam pisao prije neki dan ovdje.

Ono što hoću reći, svi se nađemo u lošim situacijama, ali najvažnije od svega je nastaviti se razvijati i učiti. Upravo će vam knjiga Atomski Marketing pomoći u tome, čak i ako niste toliko u marketingu.

 

U čemu vam sve može pomoći knjiga Atomski Marketing?

  • Unaprijedite svoj posao i dođite do rezultata uz minimalna ulaganja
  • Ukoliko tražite posao, naučite kako umjesto CV-a uz moderne načine brendiranja možete doći do posla koji želite
  • Želite li istaknuti svoje rezultate ili se želite brendirati? Saznat ćete kako.
  • Pronađite inspiraciju iz najboljih kampanja iz Hrvatske i svijeta, inspirirajte se novim idejama i rješenjima
  • Pronađite primjere i iz sportskog marketinga, marketinške grane koja sve više raste i razvija se, a čije kvalitetne primjere možete primijeniti i u svom segmentu poslovanja
  • Inspirirajte se

 

Novi početak

Živimo u vremenu punom promjena… ova će vam knjiga pokazati u kojem smjeru ide marketing, što trebate paziti i kako doći do vidljivih i mjerljivih rezultata.

Trenutno knjigu možete naručiti po pretprodajnoj cijeni od samo 99 kuna. Prodaja knjige krenut će početkom godine, a plaćanje se vrši prilikom preuzimanja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram