Zatvori
Poslovni Puls
10/12/2018

Zapošljavaju renomirane tvrtke – prijavite se što prije!

Varteks je vodeća hrvatska modna i tekstilna kuća. Osim vlastite mode i maloprodaje, Varteks proizvodi i za druge vodeće svjetske brendove kao što je Hugo Boss, te proizvodi odjeću posebne namjene kao što su vojne i policijske uniforme. Trenutno zapošljavaju Komercijalnog direktora za rad u Varaždinu, sa značajnim iskustvom upravljanja prodajom a poželjno u segmentu tekstilne industrije.

Erste & Steiermärkische Bank zapošljava Direktora Komercijalnog sektora za rad u Bjelovaru. Idealan kandidat ima najmanje 5 godina iskustva u bankarskom poslovanju, VSS ekonomskog usmjerenja, odlično poznaje lokalno tržište i financijske izvještaje. Očekuje vas dinamičan posao, kontinuirano stjecanje novih znanja te sustav nagrađivanja temeljen poslovnim rezultatima. Prijave traju do 12. prosinca.

Poslovna inteligencija vodeća je tvrtka za implementaciju analitičkih sustava za poslovno odlučivanje i Big Dana rješenja u regiji. Trenutno zapošljavaju Voditeljicu/Voditelja projekta koji će voditi projekt u skladu s profesionalnim standardima i načelima upravljanja projektima, upravljati projektom kroz životni ciklus projekta, izvještavati o statusu i resursima. Detalje za ovu zanimljivu poziciju pročitajte u oglasu.

Omega software etablirana je IT tvrtka i hrvatski lider u segmentu uredskog poslovanja koja se već 17 godina bavi razvojem cjelovitih poslovnih ICT rješenja i proizvoda. Trenutno tim broji više od 100 stručnjaka iz ranih područja te iz godine u godinu povećavaju obujam poslovanja. Zato zapošljavaju Senior konzultanta/ Voditelja projekta, a detalje pročitajte u oglasu koji je aktivan do 17. prosinca.

Adacta grupa vodeći je regionalni Microsoft Dynamics i Qlik partner. Svoje znanje i iskustvo posvetili su razvoju i implementaciji poslovnih IT rješenja i poslovnom savjetovanju. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Business Intelligence solution architect a rok prijave na oglas je 12. prosinca.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram