Zatvori
Poslovni Puls
10/12/2018

Online kupovina božićnih poklona je ovogodišnji hit

Izbjegnite gužve i guranje u shopping centrima i odaberite poklon za svoje najdraže iz udobnosti doma u samo nekoliko klikova mišem

 

Pred nama je najveselije i najljepše vrijeme u godini - Božić. Iz kuhinje dopiru mirisi kolača i bakinih keksa, na ulicama sve vrvi nasmijanim licima, šire se arome kuhanog vina a božićne pjesme su preuzele grad. Da, to je Božić! Vrijeme je da odaberemo idealan dar za one koje najviše volimo. Ove godine izbjegnite ogromne božićne gužve, potragu za parkingom i guranje u shopping centrima i iz omiljene pidžame odaberite poklon za svoje najdraže ili poslovne partnere. Kako?

PokloniMe.hr je prvi hrvatski web shop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep. Online možete pronaći više od 1000 originalnih božićnih poklona koje u atraktivnoj i besplatnoj ambalaži ili putem e-mail vaučera možete pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima. Svojim kupcima nudi full customer service, pa tako poklon može biti dostavljen u roku 24 sata ili čak u istome danu za Zagreb, ako je potrebno.

Hrvati vole iskustvene poklone sve više i više jer kad darujete nekome iskustvo darujete i sreću, emociju i uspomenu za cijeli život. Hit su i personalizirani pokloni kao što su personalizirane čokolade, viski ili vino s tvojom porukom, karikatura, knjiga u kojoj je dijete glavni lik, šalice, jastuk s obiteljskim slikama. Svaki poklon koji na sebi ima osobnu poruku ili sliku daje slavljeniku na znanje da se oko njega netko posebno potrudio.

U današnje vrijeme kada ljudi više nemaju vremena za lutanje shopping centrima, a ipak žele razveseliti sebe ili svoje najdraže, PokloniMe web shop pruža WOW uslugu kako bi kupci uvijek bili sretni i zadovoljni. Ne zaboravite - darivanje usrećuje onoga tko dar prima, ali i onoga tko daruje. Poklonite ovih blagdana na www.poklonime.hr poklon koji se neće prepokloniti.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram