Zatvori
Poslovni Puls
03/12/2018

Fortnite je i dalje najpopularnija online igra svih vremena sa 200 milijuna aktivnih igrača

Popularnost igrice Fornite i dalje ne jenjava te sada ima 200 milijuna registriranih igrača, što je veliko povećanje od lipnja ove godine. Trenutno također ima 8,3 milijuna igrača koji igraju igricu na dnevnoj bazi što je još jedan skok od posljednjeg mjerenja kada je iznosilo 4,3 milijuna igrača.

 

Kapitalizirajući svoju popularnost Fortnite je napravio veliki posao

Fortnite je uistinu globalni 'gaming' trend, koji smo posljednji put mogli vidjeti s Pokemon GO, no Fortnite se ipak zadržao znatno duže među brojnim 'gamerima'. Iako je igra Fortnite možda dosegla svoj vrhunac, ipak i dalje raste te je najpopularnija igrica vrlo rasprostranjena.

Kapitalizirajući svoju popularnost Fortnite je napravio veliki posao, kreirali su kostime za noć vještica, igračke različitih proizvođača kao i NERF pištolje. Sve dobre stvari kad-tad mogu nestati, ali Fortnite je ovim poslom ostao značajan za igrače znatno duže nego je to bilo očekivano. Fortnite igrica je nadišla svog prethodnika, PUBG, čak je i Call of Duty Blackout postao ne zamjetan, a Fortnite i dalje pojavljuje u brojnim naslovima.

Dolazak sedme sezone Fortnite-a je na vidiku, te će se igra nastaviti mijenjati u zanimljivim pravcima, stvarajući nove sadržaje te odmah rješavati nastale probleme kako bi se održala ravnoteža.
Za Fortnite, 2018. godina bila je iznimno uspješna, a kako se čini ni 2019. neće podbaciti.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram