Zatvori
Poslovni Puls
01/12/2018

Zanimljiv gerila marketing Burger Kinga

Twitter račun Burger Kinga u srijedu je bio prepun vrlo čudnih tweetova nasumično složenih brojeva i slova. Različite nerazumljive objave i komentari pojavljivali su se satima na koje nitko nije reagirao i obrisao ih, već su štoviše i iz drugih kompanija prihvatili tu pomalo čudnu šalu i ostavljali domišljate odgovore na objave.

 

Twitter račun im nije bio hakiran i nitko pijan nije vodio njihov račun

Postojale su neke teorije što se to moglo dogoditi, je li riječ o nekoj vrsti promocije Dogpper-a, grilane poslastice za pse koju je Burger King lansirao u srijedu, čime su se iz Burger Kinga željeli pretvarati da pas piše tweetove. Ili je možda, netko tko je zadužen za vođenje njihovih društvenih mreža želio dobiti malo pozornosti objavljujući nasumično birana slova i brojeve. Nažalost, u 2018. godini, oba u potpunosti nelogična objašnjenja imaju jednakog smisla.

No, što je uistinu bio razlog tih besmislenih tweetova? U četvrtak su napokon i iz Burger Kinga dali objašnjenje što se to zapravo dogodilo. Naime, Twitter račun im nije bio hakiran i nitko pijan nije vodio njihov račun, već je bila riječ o promociji njihovih mini  rolica od cimeta koje se ponovo vraćaju u ponudu.

Nakon iznesenog objašnjenja, sve teorije koje su se u međuvremenu pojavile pale su u vodu, a Burger King je zasigurno prodrmao svijet Twittera i tako odradio vrlo dobru promociju svojih 'staro-novih' proizvoda.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram