Zatvori
Poslovni Puls
24/11/2018

Slatki polarni medvjedi od Coca-Cole imaju 25 godina i vraćaju se

Ako se osjećate staro, što ćete tek reći na to da su i preslatki polarni medvjedi iz Coca-Cola reklama napunili 25 godina.

Polarni medvjedi su generacijama zasigurno postali glavna asocijacija na Coca-Colu i njihov brand

Agencija David Sao Paolo osmislila je 45 sekundi dugu božićnu reklamu u kojoj medvjedi daju životne lekcije, a gledateljima i dalje ostavljaju sve one divne osjećaje.

Reklama “Božićna pravila” prikazuje obitelj polarnih medvjeda u pripremanju doma za Božić, a kućna pravila su jednostavna: ako trebate pomoć, pitajte; održavajte tradiciju živom; povežite se s voljenim osobama koje su vam daleko; i uvijek imajte slobodnu sobu za gosta više. Ova prava božićna reklama, u kojoj se koristila obrada pjesma “Home”  Phillip Phillipsa završava tako što se obitelj pingvina, koja živi u susjedstvu, pridruži medvjedima na večeri.

 

“Povratkom Coca-Cola medvjeda želimo prenijeti priču o “Božićnim pravilima” koja je popratna kampanja našoj kampanji “Pravila kućanstva” napravljenu početkom godine”, izjavio je Rafael Donato, kreativni potpredsjednik agencije David Sao Paolo.

Poznate polarne medvjede iz Coca-Cola reklama osmislio je kreativni strateg Ken Stewart, inspiriran svojim psom labradorom koji ga je uvijek podsjećao na polarnog medvjeda. Radeći s vrhunskim animacijskim kućama Rhythm & Rules i agencijom CAA, oživio je taj koncept u vrijeme kada je prikazan oglas “Northern Lights” za vrijeme dijeljenja akademskih nagrada 1993. godine.

U posljednjih 25 godina, polarni medvjedi su generacijama zasigurno postali glavna asocijacija na Coca-Colu i njihov brand.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram