Zatvori
Poslovni Puls
24/11/2018

McDonalds slavi svoje "Timeless" Big Mac genijalnom retro kampanjom

Oglašivači usitinu vole retro i vintage stvari, toliko da ih sve više uklapaju i u današnje kampanje. No ovog puta, korištenje retro motiva bio je savršen izbor za najnoviju kampanju McDonald’sa koju je kreirala TBWA  agencija u Parizu.

 

Ove godine obilježava se 50. godišnjica Big Mac-a

Kao što već vjerojatno znate, ove godine obilježava se 50. godišnjica Big Mac-a, najpoznatijeg sendviča, uvijek vidljivog na  brojnim reklamama i kampanjama ove godine, no posljednja je zasigurno osvojila posebno mjesto u našim srcima.

Naime, novi francuski oglas uravnotežio je minimalistički pristup i neodoljive modne trendove prošlih desetljeća, od 60ih do 80ih godina, a kao rezultat toga je odlično oblikovana kampanja koja savršeno prenosi prošlost Big Mac-a.

Jedan vrlo važan detalj je i taj da su iz agencije TBWA smatrali da je Big Mac već sam po sebi dovoljno prepoznatljiv te se na oglasu nigdje ne nalaze poznati zlatni lukovi McDonald’sa. Dakle, bez imena branda, loga čak i bez zlatnih lukova, a znat ćemo o čemu je riječ, bezvremenskom Big Mac-u.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram