Zatvori
Poslovni Puls
23/11/2018

Probrali smo 5 najzanimljivijih otvorenih pozicija

Kia Motors Corporation jedna je od najuspješniji globalnih automobilskih korporacija s naglašenim smislom za kvalitetne automobile. Rezultati postignuti zajedničkim radom, omogućili su širenje poslovanja te zapošljavanje novih članova tima. Trenutno otvoreno radno mjesto je Voditelj prodajno-servisnog centra koji će raditi na ostvarivanju misije, te kratkoročnih, srednjoročnih i dugoročnih ciljeva i projekata. Detalje pročitajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 4. prosinca.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo, a svoj rad temelji na učinkovitosti, dinamičnosti i pravednosti. Predanost zaposlenika ključna je za uspjeh, a kroz načela rukovođenja zaposlenicima osiguravaju jasnoću u komunikaciji, daju povjerenje i omogućuju razvoj. Trenutno je otvorena pozicija Rukovoditelj sektora Tehničke nabave gdje te prvo čeka strukturirano uhodavanje za preuzimanje radnih zadataka. Rok za prijavu na oglas je 30. studenog.

Bauerfeind je tvrtka kojoj je temeljna djelatnost proizvodnja i distribucija medicinskih pomagala, sa sjedištem tvrtke u Zagrebu koja je ujedno i sjedište za cijelu Adriatic regiju, Afriku i Bliski Istok. Misija tvrtke je osigurati ljudima veću mobilnost. Trenutno otvoreno radno mjesto je Specijalist za digitalni marketing i prodaju koji će upravljati web stranicom i web trgovinom, ostvarivati prodajne ciljeve i upravljati digitalnim marketingom i društvenim mrežama. Rok prijave je 10. prosinca.

Pevec zapošljava Voditelja IT projekata/ poslovnog analitičara sa završenim Fakultetom elektrotehnike i računarstva, Fakulteta organizacije i informatike ili srodnog s naglašenom IT komponentom. Potrebno minimalno tri godine iskustva na projektima redizajna/ unapređenja poslovnih procesa, poznavanje načela organizacije, poželjno iskustvo u retail usmjerenoj organizaciji. Detalje pogledajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 26. studenog.

Želite biti dio tima koji je prvi na hrvatsko bankarsko tržište izbacio usluge e-gotovina, podizanje gotovine mobitelom? Ako imate znanje i motivaciju sudjelovati u stvaranju najinovativnije banke u Hrvatskoj, Hrvatska poštanska banka vas poziva da se prijavite na poziciju Direktor Direkcije kartičnog poslovanja gdje je ključna odgovornost upravljanje i organizacija poslova navedene direkcije. Detalje pročitajte u oglasu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram