Zatvori
Poslovni Puls
17/11/2018

Zbog velikog manjka zaliha "Proper Twelva", Conor McGregor se morao ispričati fanovima

Conor McGregor poznati irski MMA borac svoje posljednje dvije borbe završio je poražen. Naime, prva borba s američkim boksačem Floydom Mayweatherom 2017. godine završila je u desetoj rundi kada je McGregor poražen TKO-om , dok je svoj drugi poraz doživio u četvrtoj rundi protiv ruskog hrvača Khabiba Nurmagomedova prošlog mjeseca.

 

Conor Proper No. Twelve pije samo s njemu bliskim ljudima

McGregor je međutim u razdoblju između tih dviju borbi radio na svom brandu plasirajući na tržište novu odjevnu liniju kao i bocu viskija nazvanu Proper No. Twelve.

U intervjuu za časopis Entrepreneur, McGregoru je tako postavljeno pitanje o tome s kojim bi od svoja posljednja dva suparnika radije popio njegov sve popularniji viski, a odgovor je bio vrlo jednostavan i očekivan od karaktera kao što je McGregor – „Nijednim.“

McGregor je naravno i javno dao obrazloženje za svoj odgovor izjavivši da Proper No. Twelve on pije samo s njemu bliskim ljudima, kao što je njegova obitelj, prijatelji te svi oni uz koje je odrastao. Zato ima smisla, zašto tako nešto ne bi učinio upravo sa svojim sada najvećim rivalima.

McGregor je nadalje i svima poznat po britkom jeziku i pomalo napuhanom načinu pričanja, što pokazuje i njegova izjava nakon što je 2016. godine knock outom pobijedio prijašnjeg nositelja titule Eddieja Alvareza.
„Ismijavao sam svakoga koga sam želio i sada samo želim iz dubine svoga srca ispričati se…apsolutno nikome! Dvostruki šampion radi ono što želi!“, riječi su Conora McGregora nakon njegove velike pobjede.

No ipak, sada kada je ostao bez zaliha popularnog viskija, morao je učiniti ono što on rijetko čini – a to je, ispričati se svojim fanovima zbog nedostatka zaliha. Uspješnost u prodaji Proper No. Twelve viskija je sve očitija, a potreba za proizvodnjom preko 300 000 kutija, kako bi police u dućanima u prosincu bile popunjene, još je jedan od jasnih znakova.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram