Zatvori
Poslovni Puls
14/11/2018

Kompanija traži brand ambasadora koji će putovati svijetom i konzumirati marihuanu - evo kako se prijaviti

Strast za pustolovinom i pušenjem marihuane možda vas neće kvalificirati za posao u korporativnom svijetu, no ipak vam može dati mogućnost u natjecanju za ovu jedinstvenu poziciju.

https://www.instagram.com/p/Bp2_Mowh2t4/?utm_source=ig_embed

Ako imate barem neko osnovno znanje o društvenim mrežama i strast prema kanabisu, ova bi pozicija mogla biti upravo za vas

Heavy Hitters, kompanija u južnoj Kaliforniji, traži 20 nacionalnih ambasadora.  Ti "Heavy Hitters ambasadori" bit će zaduženi za promoviranje njihovih električnih patrona na raznim događajima i putem društvenih medija.

Ne trebate biti poznata Internet zvijezda, no ako imate barem neko osnovno znanje o društvenim mrežama i strast prema kanabisu, ova bi pozicija mogla biti upravo za vas.

Opis radnog mjesta popraćen je zanimljivim tagline-nom "Travel. Smoke Weed. Get paid." I uistinu posao izgleda upravo tako jednostavno kako je rečeno. Svaki ambasador će biti velikodušno nagrađeni, zarađujući 1 200 dolara mjesečno u gotovini, plus 500 dolara za kupnju Heavy Hitters proizvoda. Također će im biti plaćeno svako putovanje na kanabis događaje, bit će među prvima koji će isprobati nove proizvode Heavy Hitters-a i blisko surađivati s istaknutim dispanzerima.

Kako bi vas se uzelo u obzir, potrebno je postaviti jednu minutu dug You Tube video o sebi u kojem objašnjavate zašto volite Heavy Hitters, što vas čini drugačijima i recite nešto o bilo kojoj posebnoj vještini ili talentu koji imate. Potom, video objavite na Instagramu uz tag @heavy.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram