Zatvori
Poslovni Puls
06/11/2018

Upoznajte Xiaomi Mi Mix 3 - ekran od ruba do ruba i 10GB radne memorije

Novi Xiaomijev model Mi Mix 3, pametni je telefon s AMOLED zaslonom, Snapdragon 845 chipsetom, bežičnim punjenjem baterije, 10 GB RAM-a te dvostrukom selfie kamerom koja se izvuče tek sa fancy kliznim mehanizmom.

Mi Mix 3 ponovno donosi zanimljivo rješenje što se tiče prednje kamere, prethodni modeli iz serije imali su selfie kameru s donje strane uređaja, dok Mi Mix 3 ima novo, usudili bi se reći bolje rješenje, dvostruku selfie kameru na izvlačenje s magnetskim kliznim mehanizmom koja se sastoji od jednog 24-megapikselnog Sony IMX576 senzora s veličinom piksela od 1,8 mikrona i jednog 2-megapikselnog senzora.

Sa stražnje strane je opet dvostruka kamera koja se sastoji od jedne primarne 12-megapikselne kamere sa Sonyjevim IMX363 senzorom, otvorom blende f/1.8 i veličinom piksela od 1,4 mikrona. Tu je i sekundarna 12-megapikselna telephoto kamera s 2x povećanjem, otvorom blende f/2.4 i veličinom piksela od 1 mikrona.

Xiaomi je kod ovog modela puno truda uložio u kmaeru, a ona uključuje i poseban noćni način snimanja s dugom ekspozicijom kada se mobitel drži u ruci, AI prepoznavanje scena te slow motion snimanje pri 960 sličica u sekundi uz automatski generiranu glazbu (generira ju AI). Sve navedeno kumovalo je ocjeni od 103 bodova koju je dao DxOMark.

Kućište nema 3,5 mm ulaz za slušalice, jasno je kako nije bilo niti fizičke mogućnosti za to pa se za spajanje standardnih žičanih slušalica mora koristiti Type-C adapter, preko porta za punjenje. Baterija smještena u stražnjem dijelu, unutar kojeg se u suštini nalaze sve četiri kamere i cijela elektronika, kapaciteta je 3200 mAh. Podržano je brzo punjenje preko kabela i bežično uz snagu od 10 W. Očekivano, Android 9.0 Pie nadograđen je s MIUI 10 sučeljem.

 

Android model Xiaomi Mi Mix 3 (4x 2,8 GHz + 4x 1,7 GHz)  dolazi u tri memorijske izvedbe, od 6 GB, 8 GB i 10 GB RAM-a. S druge strane, interna memorija nije proširiva, ali su zato dostupne četiri izvedbe telefona:

- Xiaomi Mi Mix 6 GB / 128 GB

- Xiaomi Mi Mix 8 GB / 128 GB

- Xiaomi Mi Mix 8 GB / 256 GB

- Xiaomi Mi Mix 10 GB / 512 GB

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram