Zatvori
Poslovni Puls
02/11/2018

Hrvatska tvrtka Bijeli svijet zbog inovativnog pristupa poslovanju dobila veliko priznanje

Na festivalu inovacija održanom na Filipinima, zagrebačka tvrtka Bijeli svijet je osvojila Nagradu za najboljeg partnera kompanije LG u 2018. godini. Nositelj franšize LG Laundry Lounge i glavni distributer proizvoda za sustave profesionalnih praonica za tržište istočne Europe, Bijeli svijet je prepoznat upravo zbog jedinstvenog pristupa potrebama svojih poslovnih klijenata.

 

Osim prodaje i distribucije u hotelskoj i ugostiteljskoj djelatnosti, tvrtka se specijalizirala za projektiranje, opremanje, održavanje, edukaciju i pružanje tehničke podrške svojim korisnicima bez obzira da li je riječ o klijentima koji imaju dugogodišnje iskustvo ili onima koji tek pokreću vlastiti posao na tržištu. Bijeli svijet je kompanija posvećena neprestanom poboljšanju usluga svojim klijentima, pružajući im poslovne modele stvorene prema njihovim specifičnim potrebama. U svoje poslovanje je integrirala visokokvalitetne proizvode, brigu za okoliš, održivi razvoj i profesionalnu podršku u svim fazama projekata.

”Bijeli Svijet uvodi nove standarde nudeći koncept B2B distribucije od proizvođača do kupca koji uključuje logistiku, product management, sales & marketing tools i aftersales podršku.” izjavio je Mario Martinek, osnivač Bijelog svijeta, koji je radeći u velikim kompanijama kao što su T-Mobile i Whirlpool stekao potrebna znanja o funkcioniranju velikih sustava i tržišta poslovnih subjekata

“Poznavanje tržišta Istočne Europe te distribucija preko Luke Rijeka daje nam kompetitivnu prednost u odnosu na postojeće koncepte distribucije na navedenom tržištu.” dodaje Martinek te najavljuje daljnje širenje distribucije LG proizvoda i usluga na širem regionalnom tržištu.

Primljena nagrada dokazuje kako je moguće čak i na hrvatskom tržištu, uz kvalitetan poslovni model, stvoriti kompaniju koja ne samo da pozitivno posluje, već se i brine da njezini klijenti također budu uspješni. “Navedeno priznanje je potvrda naše inovativnosti sa drugačijim pristupom prema kupcima, posebno zato što dolazi od jedne od najvećih svjetskih korporacija.” zaključuje Martinek.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram