Zatvori
Poslovni Puls
28/10/2018

Valamar osvojio Turistički cvijet za najbolji hotel za obiteljski odmor

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, ponovno je slavila na Danima hrvatskog turizma. Obiteljskim hotelom godine proglašen je Valamar Collection Isabella Island Resort 4*/5* na otoku Sv.Nikola u Poreču. Ujedno, najboljom plažom na Jadranu proglašena je Val Sundance Sandy Family Beach koja se nalazi u sklopu Valamar Collection Girandella Resorta u Rapcu. Ova nagrađena plaža u Rapcu uređena je 2017. godine u sklopu jedne od najvećih investicija u turizmu u Hrvatskoj.

 

Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* jedan je od tri najbolja kongresna hotela, Valamar Diamant Hotel je među najboljim hotelima s 4 zvjezdice, a Valamar Koralj Hotel među najboljim hotelima s 3 zvjezdice. Priznanje za jedan od najboljih stories hotela dobio je Valamar Collection Isabella Island Resort 5*, dok je Krk Premium Camping Resort 5* jedan od tri najbolja velika kampa na Jadranu. Osim toga, Valamar je imao finalista i u kategoriji za najbolji hotel godine na TOP 10 listi. Bio je to ponovno Valamar Collection Isabella Island Resort u Poreču.

 

Dvodnevni, najveći skup turističkog sektora koji organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora održao se 24. i 25. listopada na Hvaru te je okupio gotovo dvije tisuće sudionika. Prve večeri su dodijeljene nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije i atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru „Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku“ te nagrade za najbolje djelatnike u turizmu „Čovjek ključ uspjeha“, a druge večeri nagrade za deset najboljih u turizmu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram