Zatvori
Poslovni Puls
25/10/2018

Internet hejter provalio mu je u stan, uništio sve i natjerao da napusti Youtube, ali onda je uskočio internet

Prošli vikend, YouTuber Republicattak objavio je tužan video u kojem je obavijesto svoje pratitelje (u tom trenutku 20,000 njih) da napušta YouTube jer mu je jedan Internet hejter provalio u stan te razbio LEGO projekte na kojima je radio čak godinu dana.

Republicattack inače je francuz koji radi videe na engleskom jeziku a u tim videima radi mega projekte sa LEGO kockicama u kojima sa ogromnom količinom kockica izrađuje replike scena iz slavnih filmova. Da je riječ o Internet „trollu“ ili „hejteru“ shvatio je kada je vidio da mu laptop i sva ostala vrijedna oprema nisu ukradeni, netko je provalio samo da mu porazbija 18,000 dolara vrijednu kolekciju.

 

Internet nije bio ok s time

Ali Internet nije bio ok s time. Naime isti dan kad je objavio video, Republicattak udvostručio je broj subscribera i broj pregleda njegovih videa počeo je strelovito rasti, a brojka pretplatnika trenutno stoji na 350,788 pretplatnika.

Youtube inače ima vrlo jako LEGO zajednicu (Da, nama je isto bio šok), ali bio je i Republicattaku kada je drugi LEGO youttuber MandRproductions vidio njegov vidio te mu odlučio pomoći, pokrenuvši gofund.me kampanju za nesretnog youtubera.

Republicattak sada ima svojih 18,000 dolara nazad, broj pratitelja mu se popeo na vrtoglave brojke, a kako se nama čini, on može dati otkaz na svom poslu i potpuno se posvetit svojoj strasti. Šteta je samo što content na njegovom kanalu i vrhunski izrađeni LEGO projekti nisu popraćeni boljim videima (poput timelapse izrade modela, savjeti za izradu i slično), al sigurni smo da će se republicattak posvetiti tome u budućnosti bliskoj.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram