Zatvori
Poslovni Puls
24/10/2018

Jubilarna 15. SPORTO konferencija

U (S)Portorožu će se 22. i 23. studenog tradicionalno održati SPORTO konferencija – vodeći regionalni događaj na području marketinga i sponzorstava. I ove godine na slovensku obalu dolaze brojna ugledna imena koja će sa sudionicima konferencije podijeliti svoja iskustva i poglede na trendove. Otvorene su i prijave na SPORTO Awards 2018.

Među zvučnim domaćim i stranim imenima izdvajamo predstavnike sportskih organizacija, agencija i kompanija IBM, Synergy, Chicago Bulls, Facebook, Curiosity 360 Productions,  WePlay i Hrvatskog nogometnog saveza. Sam Seddon (IBM) upravlja sportskim partnerstvima sa Wimbledonom i ragbi savezom „England Rugby“. Carsten Thode (Synergy) je direktor strategija u jednoj od vodećih sponzorskih agencija sa uredima u Londonu i New Yorku. Ian Mollard (Curiosity 360 Productions) ima više od 25 godina iskustva u sportskoj industriji. Aktivacija maskote Hero the Hedgehog na Svetskom prvenstvu u atletici London 2017 nagrađena je u sklopu nagrade Sports Industry Awards 2017. Jerry Newman (Facebook) je prvi predstavnik najveće svjetske društvene mreže koji će gostovati na SPORTO konferenciji. Kenny Ager (WePlay) je vođa ključnih klijenata u agenciji WePlay, među kojima su La Liga, FC Barcelona, PGA European Tour, Red Bull i Yokohama Tyres. Predstavnici sportskih organizacije ove godine će biti Tomislav Pacak, glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza i Luka Dukich, šef digitalnog i sadržajnog marketinga Chicago Bulls-a. Na jubilarni 15. konferenciji posebni gost bit će Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA. Više informacija i ostale novosti možete pronaći na internet stranici www.sporto.si.

Želite priznanje za vaš rad i priliku da se predstavite široj regiji? Prijavite se na SPORTO Awards 2018!

Svake godine se u sklopu SPORTO konferencije dodjeljuju i nagrade za najuspješnije sportsko marketinške projekte. SPORTO Awards nagrađuju najbolja dostignuća u oblasti sportskih sponzorstva, (digitalnog) komuniciranja i marketinga u sportu u Sloveniji te u državama Adriatic regije. To je idealna prilika da brandovi, vlasnici prava i agencije dobiju stručno priznanje za svoj rad, a najviše rangirani projekti  iz svake države, u kategoriji Najbolje sportsko sponzorstvo, će se, kao i proteklih godina, automatski uvrstiti u takmičenje za ESA Excellence Awards i to za prestižnu kategoriju »Best of Europe«. Međunarodni partner SPORTO Awards je Evropska sponzorska asocijacija (ESA), a nacionalni partner Društvo za marketing Slovenije (DMS). Više informacija i upute za prijavu možete pronaći na internet stranici www.sportoawards.si.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram