Zatvori
Poslovni Puls
14/10/2018

Zapošljavaju zanimljive tvrtke na atraktivnim pozicijama!

Najveća banka u hrvatskom vlasništvu, Hrvatska poštanska banka, poziva kandidate koji imaju želju sudjelovati u ostvarivanju rekordnih rezultata da se prijave na natječaj Direktor Direkcije upravljanja kreditnim rizicima fizičkih osoba. Idealan kandidat ima VSS/ Diplomski studij društvenog ili prirodoslovnog usmjerenja, iskustvo rada u financijskom sektoru, iskustvo u rukovođenju timovima. Detalje pročitajte u oglasu i prijavite se do 25. listopada.

Kreirajte svoju svakodnevnicu u Pevecu na poziciji Direktor sektora za ekspanziju, izgradnju i održavanje gdje vas očekuje visoka razina samostalnosti u radu, mogućnost usavršavanja, ugodna atmosfera. Idealan kandidat VSS/ magistar struke, minimalno pet godina radnog iskustva te razvijene organizacijske vještine. Rok prijave na oglas je 17. listopada.

HRVATSKA LUTRIJA već je 45 godina prepoznata kao vodeći priređivač igara na sreću. Trenutno zapošljavaju Voditelja službe razvoja strategije i poslovanja  koji će upravljati strateškim i operativnim rizicima, upravljati projektima, voditi i upravljati timom i ostale zadatke prema dogovoru s poslodavcem. Oglas je otvoren do 16. listopada, pa se prijavite što prije.

Farmavita Regulane tvrtka je koja sudjeluje na 70-ak projekata u farmaceutskoj industriji, a provode se u 20-ak zemalja istovremeno. Trenutno zapošljavaju Koordinatora međunarodnih projekata. Posao obuhvaća superviziju i koordinaciju nekoliko projekata paralelno, odgovornost za poštivanje projektnih rokova te praćenje utrošenih sati i budžeta na projektima. Oglas je aktivan do 16. listopada.

Iskusni ste u prodaji i razmišljate o karijeri kroz koju bi ostvarili svoje profesionalne ciljeve? Tvrtka My Fides zapošljava osobu na poziciji Sales and Business professional za rad na području Splita, te povremeno i drugih dijelova Hrvatske. O detaljima otvorene pozicije pročitajte u oglasu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram