Zatvori
Poslovni Puls
04/10/2018

Team building jedan je od najkraćih puteva do potpune kemije u vašem timu

Teambuilding bio je do prije desetak godina u našim krajevima potpuna nepoznanica. Točna definicija teambuildinga odnosi se na proces uspostavljanja i razvoja većeg osjećaja za suradnju među kolegama, ali i međusobnog povjerenja. U današnjim gospodarskim trendovima radni se kolektiv nerijetko smatra važnijim od privatnog života.

 

Povjerenje u kolege

Kako bi se pojedinac prilagodio novim prioritetima, ali i drugim kolegama, te ponajprije poslodavcu, osmišljen je jedinstveni model koji potiče kolektiv na veću međusobnu suradnju protkanu povjerenjem kakvog ponekad ne gajimo ni prema najboljim prijateljima. Jer, kako inače objasniti motiv da vlastiti život ugrozite nekim ekstremnim sportom ili drugom aktivnošću, pritom znajući da je jedini spas od sigurne smrti vaš kolega koji vam je prije toga mjesecima remetio koncentraciju opetovano puštajući jedan te isti album Azre?

 

Postavljanje pravila

Cilj team buildinga je stvoriti zdravu atmosferu međuljudskih odnosa unutar kompanije koja se u svakodnevnici odražava na profesionalnom, poslovnom i privatnom planu. Ako tim i inače loše funkcionira, a različitost karaktera predstavlja nepremostivi zadatak, team building nekad čak na koncu može samo štetiti, jer će produbiti loše međuljudske odnose među zaposlenicima te pojačati neučinkovitost, No, slijedi li poslodavac upute psihologa i unaprijed izgrađeni tim pošalje na osnaživanje, dobrobiti za njega i njegove posloprimce bit će višestruke, a to se najbolje osjeti na dodanoj vrijednosti koju takve tvrtke zahvaljujući vrijednim, sposobnim i timski nastrojenim djelatnicima ostvaruju.

 

"Hajmo na roštilj negdje"

Tom rečenicom završio je jedan običan radni rujanski dan u redakciji PoslovnogPulsa. Već isto popodne provrtili smo po njuškalu i našli si idealnu lokaciju za team building. Idući vikend već smo bili na roštilju i bazenu, sunčali se i zabavili uz dobar zalogaj i koju kap vode jer smo svi veguni. Kako smo oduševljeni lokacijom podijelit ćemo link i slike, pa svakako provjerite ovo idealno mjesto za team buildinge.

 

Kuća u Sveti Ivan Žabnu

Kuća kako stoji u oglasu, posjeduje:

Prostor za proslave i odmor, rekreaciju, tembuildinge, poslovne sastanke, poslovne konferencije, prezentacije i sl.

Vila ima 4 zvijezdice, 3 toaleta, 3 tuš kabine, hidromasažnu kada, jacuzzi (2 ležeća i 3 sjedeća mjesta), saunu infracrvenu, vanjski bazen, 2 potpuno opremljene kuhinje , sjenica 50m2 , teren za veliki tenis , mali i veliki nogomet , rukomet , košarka , stolni nogomet, biljar, trampolin, oprema za roštilj i peku, itd.

Nude i roštilj majstora i konobara na raspolaganju 24 sata, dvorac na napuhavanje za dječje rođendane, ozvučenje i opremu za karaoke i još mnogo toga.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram